BLOGG SHOUT Eemmyp: HEY BABIES (0)
(TV3)

Ekspertenes by:Larm-dom

Se blant andre Christer Falck og Håkon Moslets favoritter her.

(SIDE2): by:Larm 2009 er historie, og i så måte er det tid for refleksjon. Vi i Side2 har allerede kåret våre vinnere. Nå er det bransjens storkanoner som skal komme med sin dom. Platemogul og riksklyse Christer Falck, P3-sjef Håkon Moslet, Øyafestivalens Claes Olsen og EMI Norges A&R-sjef Hans Petter Haaland har alle sine klare favoritter.

Hvem de er kan du se om du leser videre!

Les mer:Det beste fra by:Larm

Se også:Alle Side2s anmeldelser fra by:Larm på våre musikk-sider

Christer Falck (Platemogul)
- Our Broken Garden (artyfarty danske med piano, loops og papirbåter), Noora Noor (Norges ubestridte souldronning), Children And Corpse Playing In The Streets (søte gale damer fra vestlandet med lekeinstrumenter) og 3 ganger Bellman. Han er min, min, min!

Håkon Moslet (P3-sjef)
- Høydepunktet var John Olav Nilsen & Gjengen på Frukttobakk natt til lørdag. Jeg fikk fornya tro på at han er en artist Norge trenger, etter at han truet med å ødelegge sitt gode navn og rykte på Rockefeller kvelden før. Han er en poetisk formidler av såre følelser og levd liv, og med noen veldig fine låter i plastposen. Kommende stjerner hvis Gjengen øver mye og han havner i gode hender.

Les:Side2s anmeldelse av John Olav Nilsen & Gjengen

I tillegg til John Olav Nilsen & Gjengen har Moslet også valgt seg ut trekløveret Eva & The Heartmaker, Norma Sass og Hjaltalin fra Island som sine personlige høydepunkter under by:Larm.

- Eva & The Heartmaker imponerte i Dagblad-teltet. Viste scene-guts og bør være klar for en mainstream-suksess. Zoom-vinnerne Norma Sass er uferdige, men har masse sjarm og en veldig bra frontfigur. Vil bli lagt merke til utover i 2009. Islandske Hjaltalin har internasjonal standard og vil garantert bli en festivalvinner til sommeren, avslutter Moslet.

Claes Olsen (Bookingsjef for Øyafestivalen og primus motor i Racing Junior)
- Jeg så masse små band jeg ikke hadde sett før, så listen min er nok annereldes enn de andres. Men Ungdomskulen, Jenny Wilson, First Aid Kit og Norma Sass er mine favoritter fra årets by:Larm, sier Olsen.

Hans Petter Haaland (A&R, EMI Music)
- Etter flere dager med mye skrangle-hælvete, var det godt å høre et nydelig Lindstrøm-sett på Sentrum Scene. Dritbra! Kråkesølvs sjarmerende pop på nordnorsk funka også som bare det. Norsk-på-norsk bølgen slår hardt, og det er artig å se at det ikke bare er i Bergen det skjer. Petter Carlsen ble jeg også veldig positivt overraska over. For et band de har blitt live! Det satt ikke helt på Rockefeller for John Olav Nilsen & Gjengen, men John Olav er uten tvil stjerne-materiale. De bør øve litt mer, bytte ut litt av bandet, spille 150 konserter og skrive noen flere og bedre låter. Da er John Olav Nilsen & Gjengen Norges nye store popyndlinger, sier Haaland.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

BIDRA I DISKUSJONEN