BRITNEY SPEARS på scenen i Las Vegas 24. september.
BRITNEY SPEARS på scenen i Las Vegas 24. september. Foto: Kevin Winter (AFP / NTB scanpix)

Britney Spears har gitt opp dating

- Jeg er ikke på utkikk etter menn akkurat nå, sier hun.

NEW YORK (Side2): Britney Spears (34) går ikke så langt som å kalle menn giftig, men er tydelig på at det er hennes privilegium å holde seg unna – for tiden – og at hun føler seg sterkere uten.

I et intervju i programmet «Jonathan Ross Show» i Storbritannia sier 34-åringen at hun er lykkelig som singel.

- Mange menn driver bare med spill. Det er taktikk, oppringinger og teksting, det blir for mye, det er bare tåpelig, sier Spears ifølge Time Magazine.

- Jeg er faktisk ikke på utkikk etter menn akkurat nå. Jeg er veldig lykkelig alene. Jeg har det bra som jeg har det nå, legger hun til.

34-åringen forteller at vennene hennes fremdeles forsøker å finne en passende mann til henne, men at hun så langt ikke har opplevd mange vellykkede stevnemøter.

- Jeg skal innrømme at det har vært to dater som har vært ganske kule, men bortsett fra det blir det bare for mye, forteller Spears.

Britney Spears gjorde intervjuet i forbindelse med sin opptreden under Apple Music Festival i London. Fra 19. oktober er hun tilbake på scenen i Las Vegas, der hun har en langtidskontrakt med Planet Hollywood.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

Shopping med annonselenker

Green Week hos Get Inspired!

Promotion med annonselenker

Interiøret som gir hjemmet ditt et preg av våren

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side2.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

Les også