- You fucking asshole!

Side2 møtte en irritert Justin Timberlake og livvakten hans på Karl Johan.

(SIDE2): Torsdag spiller Justin Timberlake (26) i Norge for første gang. Superstjernen kom til Oslo onsdag, og på ettermiddagen tok han seg en tur langs Karl Johan sammen med livvakten.

Irritert
Side2 møtte Timberlake gående på gata, men ikke den blideste utgaven. I Sverige ble han fotfulgt av fotografer under hele oppholdet, og til VG sa han at han var sliten etter en lang turne med både promotering for «Shrek 3» og egne konserter. VG Nett, VG-TV, VG papir og fotobyrået Stella Pictures skal ha fulgt Timberlake en stund før Side2 traff ham.

Dermed fikk Side2s fotograf skyllebøtta da vi møtte ham ved utestedet Paleet på Karl Johan. Da vår fotograf tok bilder, kom Timberlake sporenstreks bort, tydelig irritert, og kalte ham «you fuckin asshole».

- Paparazzi
Timberlake spurte fotografen hva jobben hans var, hvorpå svaret var «fotograf». Timberlake repliserte med å kalle ham en «fuckin' paparazzi».

Nettavisens Ingvild Tvervaag var også til stede og prøvde å ta et mms-bilde da livvakten grep inn.

- Jeg knuser mobilen din
- Jeg skulle ta et mms-bilde, men så tok livvakten hånden foran mobilen min. Da jeg prøvde å ta et nytt da han snudde seg, sa han, «legg vekk den der, søta, eller så knuser jeg telefonen din».

Timberlake bedyret etterpå at det var greit at vi tok bilder, men ikke at vi fulgte etter ham hele dagen. Vår fotograf svarte at dette var første gang han hadde sett ham i dag.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

NA blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.