Vinterens fineste undertøy

Del på facebook Del på twitter Del på google+

Når man begynner å pakke seg inn i lag på lag med ull og dun er det ekstra viktig å ha noe fint og behagelig helt underst. Vi snakker selvfølgelig om undertøy. Vi har plukket ut det fineste av de ulike kategoriene du burde sikre deg i vinter. Ikke bare imponer du kjæresten, du føler deg også fin og selvsikker. Er din undertøyskuff oppdatert?   

Sexy

Det er selvfølgelig hyggelig å overraske kjæresten med et nytt sett sexy undertøy, men her mener vi at det er like mye til deg selv som han. Å føle seg sexy og fin i undertøyet har mye å si på selvtillitten og hvordan du føler deg den dagen. 
 
 

Sort trekant-bh fra Women´Secret - Blå fra Calvin Klein - Sort balkong-bh fra Passionata - Lilla trekant-bh fra L'Agent by Agent Provocateur - Sort blonde-bh fra Ganni

      

Rødt 

Rødt undertøy vil også kategoriseres som veldig delikat og sexy. Fargen er like fin til vinterblek som solbrun hud. Nå som julen nærmer seg er det også nok en grunn til å gå for denne forførende fargen. 
 
 
Øverst fra venstre - Free people - Women´secret  - Stella McCartney - YAS - DKNY - LingaDore 
    
    

Sporty 

Ikke bare er det trendy, det er også noe av det mest behagelige du kan ha på kroppen din. Velg en fasong og farge som passer til deg, og klikk hjem til postkassen din. Disse bh-ene passer perfekt til både jobb, trening og date. 
 
Sort fra Ivy Park - Rød fra Live the process - Blå fra Tommy Hilfiger - Sort fra Calvin Klein - Grå fra Calvin Klein - Sort fra Emporio Armani 
   
   

Basic 

Det er veldig viktig med en god basegarderobe når det kommer til undertøy. Velg fargene sort, hvit og hudfarget for at det skal passe under de fleste typer topper og kjoler. En variasjon i fasong på bh-ene er også viktig. 
 
 

Sort stroppløs fra Maidenform - Sort med blondekant fra Calvin Klein - Beige fra Magic Body - Beige med dyp utringning fra Calvin Klein - Hvit med blonder fra Triumph