LIKE: Flere reagerer på at bloggeren ligner på Kylie Jenner. Foto: Instagram
LIKE: Flere reagerer på at bloggeren ligner på Kylie Jenner. Foto: Instagram

Utpekt som Norges svar på Kylie Jenner

- Dette tar jeg som et stort kompliment!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Katinka Sletten

(SIDE2): Haugesund-jenta Heidi Lil Veivåg, bedre kjent som Heidichic, har i flere år blogget på Side2, og skriver om ting som klær, skjønnhet og små og store ting som opptar henne.

Kylie Jenner har fått mye oppmerksomhet for manken som stadig skifter til forskjellige farger, men ikke alle har fått med seg at vi har vår egen Kylie Jenner med knall blått hår, også her hjemme i Norge.

I helgen kåret nemlig nettstedet 730.no Heidi til Norges svar på Kylie Jenner. Det tar bloggeren selv med stort humør.

- Så utrolig morsomt! Dette tar jeg som et stort kompliment, dama er jo superpen. I tillegg blir jeg, som sikkert mange andre jenter, inspirert av både Jenners og Kardashians når det gjelder mote og skjønnhet, sier hun til Side2, før hun legger til:

- Kanskje spesielt Kylie Jenner, fordi hun ikke er redd for å eksperimentere med nye ting når det kommer til hår, sminke og klær.

Det var i høst Heidi gikk fra blond til havfrue-turkis, som lenge har vært Kylie Jenners velkjente hårmerkevare. Siden den gang har håret til Heidi gjennomgått enda en runde med fargebehandling og blitt enda mer intenst turkis. Og vips så var hun Norges svar på Kylie Jenner!