Angelica er klar for lansering av sin kolleksjon på Bik Bok Karl Johan.
Angelica er klar for lansering av sin kolleksjon på Bik Bok Karl Johan. Foto: Aleksandra Cybulska

Toppblogger ut med ny Bik Bok-kolleksjon

Bik Bok har for andre gang samarbeidet med en av Skandinavias mest innflytelsesrike og suksessfulle bloggeren, Angelica Blick.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Vi møtte Angelica kun et par timer før VIP-lanseringen på Flagship Store i Karl Johan. Ikledd et grått sett og en lang kåpe fra sin egen kolleksjon var den smallvakre bloggeren klar for å lansere sin andre kolleksjon for de utvalgte VIP-kundene.

- Det er faktisk bursdagen min i dag så jeg syns det er gøy å kunne feire med å lansere kolleksjonen min her i Norge. Jeg gleder meg veldig til å vise den til norske jenter og høre deres tilbakemeldinger på klærne jeg har designet. På bloggen la hun ut bursdagbilder. Se de her.

Her finner du oversikt over hvilke Bik Bok-butikker som kommer til å føre kolleksjonen.

Classy with a twist of hood

Bik Bok Flagship Store rett før lanseringen av kolleksjonen.

Se hele kolleksjonen her

Angelica er et profilert navn innenfor moteverden. Hennes estetiske sans kommer frem på bloggen gjennom både bilder og klesstil. Alt er gjennomført til hver miste detalj.

- Jeg er en ekstremt perfeksjonist og opptatt av småting som andre kanskje ikke legger merket til.

Kolleksjonen som tok 1,5 år å skape består av mange ulike plagg med en liten Angelica-twist. De fleste plagg har for eksempel dollartegn på ryggen eller ved linningen.

- På min 25-årsdag for ett år siden hadde vi laget dollar til alle gjestene så de kunne bruke de i baren. Jeg ønsket å videreføre den ideen i min kolleksjon.

Se hele kolleksjonen her.

Sømmer, passformen, materialene og printet har Angelica brukte mye tid på å perfeksjonere.

- Denne kolleksjonen er ganske ulik den første jeg gjorde med Bik Bok. Stilen er mer androgyn og street og vil derfor passe for både jenter og gutter.

Gjenspeiler hennes stil

Angelica er ikke i tvil om at denne kolleksjonen gjenspeiler hennes personlighet og stil mer enn tidligere.

- Denne kolleksjonen er enkel å anvende til din allerede eksisterende garderobe, samtidig som alle plaggene kan blandet om hverandre.

Klarer du å velge favoritter?

- Det er umulig for meg å velge kun ett plagg, men jeg har virkelig bodd i det grå-settet mange uker nå. Det er så behagelig og kan brukes til både hverdag og fest. Samtidig elsker jeg den broderte kjolen som kan gjøres superrøff og veldig elegant med riktig tilbehør.

#Squad goals

- Bomberjakken er jeg spesielt glad i og for meg er den et statementplagg samtidig som jeg og alle mine venninner ser på det som en squad- greie. Hele gjengen går i den samme jakken og det blir liksom min squad, ler hun.

 - Min kolleksjon skal være superbehagelige og feire kvinnekroppen. Kjolene, skjørtene og buksene er skapt for å fremheve kurver og jobbe med kvinnelige former, ikke i mot dem, sier den populære bloggeren.

Angelica Blick- kolleksjonen er kun tilgjengelig i utvalgte Bik Bok butikker. Heldigvis slippes kolleksjonen på nett den 10 november. Skal vi ta utgangspunktet i tilbakemeldinger og de lange køene under lanseringen i Oslo vil disse plaggene forsvinne fort ut av butikkene.

Se hele kolleksjonen her.