Foto: Zalando
Foto: Zalando

Sneakers som tåler regnvær

Hold stilen i regnværet med et par lekre sneakers.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Milan Botani

Nå er det den tiden på året igjen hvor vi endelig får bruke lekre boots og støvletter - men vi trenger jo de sneakers-dagene også. De dagene hvor vi ønsker kjøre en avslappet stil - og hva er vel bedre enn å gå i sneakers, da? Vi har funnet fire behagelige skotyper som holder føttene dine tørre.

Visste du at Zalando har stort skosalg? Få oversikt HER!


Semsket skinn - ja, det tåler faktisk regn

Semsket skinn er ganske trendy om høsten, og vi elsker boots og støvletter i det fine materialet. Så hvorfor ikke ha sneakers i semsket skinn også? Selv om disse skoene kan brukes i regnvær, betyr det ikke at du skal tråkke i myr og vanndammer! Ta godt vare på skoene dine, alt handler om hvordan du pleier overmatierialet.

Fra venstre: 1.Vans HER, 2.Clarks Originals HER, 3.Puma Fenty HER

De kan være vanskeligere å vedlikeholde, men det er fullt mulig. For å fjerne fett og flekker, finnes det egne viskelærlignende børster som du kan fjerne flekkene med. Husk å spraye de semskete skoene kanskje 3-4 ganger før du bruker dem første gang.

Sneakers i glatt skinn

Om du tar ordentlig vare på skinnskoene dine, kan du bruke dem i mange år fremover. Ikke bare dèt, men også i all slags vær. Når glatt skinn utsettes for mye fukt, er det viktig at du impregnerer skoene med klut eller børste flere ganger i måneden om skoen brukes ofte.

Royal Republiq HER!

Sneakers i lakk, takk

Lakk + regn= sant! Lakk egner seg veldig godt til regnvær. Samtidig er lakksko elegante og gjør antrekket mer feminint.

Michael Kors HER!


Nike Air Max 95

Med lær som overmateriale, fjærlett demping og lufting i hælen, gjør dette til perfekte sneakers i regn og sludd. Dette er et av årets mest trendy sneakers for dame, og kommer i flere farger. Se HER!

Få tak i dem HER!

Visste du at Zalando har stort skosalg? Få oversikt HER!