Foto: S2 mote
Foto: S2 mote

Slik kler it-jentene seg

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Oslo Runway er over for denne gang og vi har spurt noen kule damer om vårens trender og hva som var høydepunktene under årets event. Vi tok en prat med modell, Helene Hammer, og journalist, Katarina Petrovic, moteredaktør Ida Elise Eide og vår egen Anna-Marie Augustin. 

Anna-Marie Augustin 

Anna-Marie jobber som sjef for content og moteskribent i Side2 og Nettavisen, og så fantastisk ut i sin røde boblejakke under Oslo Runway. 

- Høydepunktene i mine øyne var Holzweiler og Tom Wood. Holzweiler med en gjennomført kolleksjon, i nydelige omgivelser. Tom Wood med kanskje Oslo Runways beste show, og kvalitetspregede pieces. Jeg kan i tillegg ikke unngå å fremheve Admir Batlak, som skiller seg ut og overrasker, og minner meg på at det er lov å tørre være annerledes!

Nøkkelplaggene Anna-Marie vil satse på denne våren og sommeren er delikate kjoler med blomstermønster, rysjer og et feminint snitt. I alle mulige farger.

- Disse kjolene vil jeg bruke både til hverdag og fest, og endre uttrykk gjennom stylingen. Skinnjakke og boots, bomberjakke og sneakers, en tynn, oversied ullgenser og sandaler - jeg gleder meg allerde. 

Anna-Marie har på seg rød boblejakke fra Zara, bukser fra H&M trend, skjorte fra COS, Veske fra Issey Miyake og en vintage blazer. 

   

 Slik får du stilen til Anna-Marie: 

 Rød bomber fra Only - Rød dunjakke fra Fleisher Couture - Veske fra Even&Odd - Skjorte fra Polo Ralph Lauren - Boots fra Vegabond - Bukse fra Cream 

 

 


Ida Elise Eide Einarsdottir 

Redaktør i Vixen, Ida Elise, var som vanlig å se på første rad og gikk for en mørk og oversized look under dag 1. 

- Jeg gleder meg mest til Admir Batlak. Han stiller i en egen klasse. Ellers gleder jeg meg til å se Tom Wood. De er nye under Oslo Runway nå, så det blir kjempe spennende. 

- Denne våren så tror jeg på mønster, blomstermønster spesielt. Men ellers mønster i alle former og farger, og jeg tror farger er virkelig tilbake i motebilde. Det vitner om en deilig optimisme. 

 Ida har på seg sko fra Zara, jeans fra Lindex, jakke og genser fra Weekday, stor fake fur fra Carven og veske fra Carhartt. 

  

Slik får du stilen til Ida: 

Kåpe fra Scotch&Soda - Pels fra Only - Jeans fra New Look - Hettegenser fra Urban Classics - Bag fra Adidas - Sko fra Espirit

 

 


Helene Hammer

Modell og it-jente, Helene Hammer, er en selvskreven gjest på den norske moteuken, og gikk for et klassisk antrekk med kule detaljer under dag 1 av Oslo Runway. 

- Jeg gleder meg til å se Admir. Han hadde så fin kolleksjon i fjor. Også gleder jeg meg til å se Madeleine sin visning, hun er en god venninne av meg. Jeg skal gå Tom Wood da, så jeg gleder meg veldig til den også.

Trenden Helene tror på denne våren og sommeren er at vi går fra å være veldig dress up til dress down.  Mer jeans og tskjorter, og plagg som er mer anvendelige. - Jeg tror ikke det skal være så stylet. 

Helene har på seg vintagekåpe fra Burberry, bukse fra h&m og genser fra Gestuz, veske fra et tysk merke som heter PB, som er new og up and coming, også dr. Martens. 

- Det er kaldt så det er viktig å kle seg litt.

Slik får du stilen til Helene: 

Trenchcoat fra Bik Bok - Bukse fra Boss - lakksko fra River Island - Veske fra Lauren Ralph Lauren - Genser fra Day Birger et Mikkelsen - Boots fra Dr. Martens - Bucket bag fra Lauren Ralph Lauren

 

 


Katarina Petrovic 

Journalisten, Katarina, som står bak nettsiden A Style Journey gikk også for et klassisk antrekk med en elegant jakke og og pumps med sesongens it-hel. 

- Jeg gleder meg mest til Veronica B Vallenes, hun er jeg veldig glad er tilbake.

Nå som vår og sommer er i anmarsj vil Katarina satse på gladiatorsko og store hvite plagg. 
- Jeg er superminimalist, men til våren og sommeren er jeg veldig for gladiatorsko, og of course lange hvite plagg, det er "my thing". Det er de tingene jeg er veldig for fremover. Og lange, store tunikaer, helst med gladiatorsko, da har du den perfekte looken. 


Katarina har på seg jakke, bukse og sko fra Zara, veske fra Gucci, pels fra &other stories og solbriller fra Komono. 

 

Slik får du stilen til Katarina: 

Jakke fra Baum Und Pferdgarten - Jakke fra Day Birger et Mikkelsen - Bukse fra Filippa K - Veske fra Mansur Gavriel - Veske fra Even og Odd - Pels fra Espirit - Pumps fra Espirit