Gjør som motebloggeren Camille Charrière, og bruk strikkegenseren som skjerf.
Gjør som motebloggeren Camille Charrière, og bruk strikkegenseren som skjerf. Getty Images

Slik holder du varmen i stil

La deg inspirere av gatas fashionistaer. De viser deg hvordan du kan holde varmen samtidig som stilen er på plass.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Line Kirkhus

(SIDE2): Det er desember og kuldgradene sniker seg stadig nedover på gradestokken. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan holde varmen i stil.


For mange av oss kan kaldere vær være ensbetydig med helsorte antrekk hvor komforten går forran stilen. Det ene trenger allikevel ikke utelukke det andre, og vi har tatt inspirasjon fra gatemotens mange trendsettere.


Slipp fantasien løs. En ullgenser kan for eksempel fungere som et skjerf og en lekker hatt kan erstatte lua. Ponchoen kan brukes over skinnjakka for å skape en kul lag-på-lag effekt. 

Superundertøy er vår venn. Bruk et heltfarget tynt ullundertøy under bukse og genser, da vil stylingmulighetene åpne seg i vintergarderoben.

Kombiner basekåpene med spennende og varmt tilbehør og la det være en interessant tilskudd til vinterantrekket. Bruk lårhøye boots over buksa for en sexy vri på looken.


Vi har latt oss inspirere av gatas fashionistaer til hvordan vi gjerne vil se ut i vinter, selv om vi er komfortable og holder varmen. 

Bruk superundertøy til en hver tid. Det vil åpne opp stylingmuligheter. Et rutete skjerf vil gi antrekket en interessant vri.

Bytt ut lua med en lekker hatt, er det for kaldt kan du lure inn et tynt skjerf under hatten.

Det finnes et hav av morsomt tilbehør. Gjør som superblogger Chiara Ferragni og kombiner baseantrekket med et skjerf med masse personlighet.

En hatt og et kult skjerf gir et ellers vanlig antrekk masse personlighet.

Store skjerf og ponchoer kan bruker over en ellers enkel jakke.

Kulden trenger ikke være en stopper for fine kombinasjoner.

Miks og match antrekket med ulike elementer. Her har modellen tatt opp fargen i skoene i skjerfet som gir antrekket en helhetlig look.

Grått på grått er en sikker vinner i vinter.

Vinterantrekket må ikke være helmørkt. Sett farge på de mørke dagene med pasteller.