Slik får du Trianas sexy look

Vi beundrer Triana Iglesias for hennes forførende utstråling. Med den nye extensions-kolleksjonen ute på markedet kan vi endelig kopiere den flørtende stilen!

Del på facebook Del på twitter Del på google+

Den vakre modellen og programlederen slapp tidligere i år ut en egen kolleksjon med hår-extensions, med spesielt utvalgte europeiske hårstrå. I samarbeid med HC Hair har de kommet med et nydelig utvalg, som er perfekt for deg som ønsker å clipse av og på håret som det passer deg - til hverdags eller fest.

- Når jeg ønsker "løvinne-looken" tar jeg i Triana Iglesias by HC Hair. Det er så enkelt! Min favoritt er Mermaid Indigo, skriver Triana Iglesias på sin Instagram-konto.

Trianas favoritt er denne lilla ombre-modellen, som gir deg en glamorøs havfrue-look.

Her kan du se de nydelige fargekombinasjonene

Du kan velge mellom lengdene 40 cm/200 gram eller 50 cm/230 gram. Det følger med en eksklusiv oppbevaringseske og en extensions-henger per bestilling.

Håret er silkemykt og kan krølles, rettes og behandles som ditt eget.

 - Uansett hvilken hårfarge eller hårtype du har, er jeg sikker på at du vil finne en favoritt blant mine spesielt utvalgte favoritter, forteller Triana.

Her kan du lese alt om kolleksjonen!

Triana har i kolleksjonen sørget for 14 forskjellige fargekombinasjoner, i ulike nyanser av blondt, brunt, rosa og lilla farget hår. Det betyr at en hver jente vil finne sin stil, enten om man ønsker den tradisjonelle looken, eller eksperimentere med havfrue-trenden.

Les også om Caroline Berg Eriksens HC Hair-kolleksjon

Viktig beskjed fra Triana

- Vakre dronninger. Jeg håper dere vil ha like stor glede av dette håret som det jeg har. Ta godt vare på det og det vil vare veldig lenge. Du er unik, fantastisk, vakker og sterk. Så fyll deg opp med kjærlighet og vær stolt av den du er. Husk, det er ingen som deg, så jeg vil elske å se deg bruke håret på din egen måte!

Ønsker du lange og fine lokker? Her finner du hele kolleksjonen.


PS: Black Friday nærmer seg med stormskritt! Klikk her for å få med deg de beste tilbudene.