(iStock)

Slik får du Christian Grey i senga!

Vil du leke Anastasia og Christian til Valentines?

Del på facebook Del på twitter Del på google+

Den tredje og siste filmen fra Fifty Shades of Grey-trilogien er endelig å se på norske lerret og kinobillettene selges unna som varme hvetebrød. Det er ingen overraskelse da bokserien har vært en av de største bokssuksessene de siste tiårene og filmene har ført til at mengdene har strømmet til kinosalene for å leve seg inn i historien til Ana og Christian.

Takket være bøkene og filmene har kvinner og menn verden over kommet ut av skallene sine og blitt langt mer nysgjerrige og vågale på å prøve frekke leketøy. Salget av disse produktene har eksplodert og det er ikke lenger et spørsmål om venninnen eller et par har leketøy - spørsmålet er hvilket eller hvor mange hun/han/de har.

Sjekk hvilke produkter som appellerer til deg!

Overrask han på Valentines Day


Bokserien har i stor grad bidratt til et større ønske om å piffe opp vårt sexliv og nå kan du forvandle mannen til Christian Grey eller overraske han med en frekt leketøy til deg og han! 

Nettbutikken Nytelse.no gir alle kundene 20% rabatt på de offisielle produktene til Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker og Fifty Shades Freed. Sjekk ut produktene her!

Klikk deg inn til nettbutikken HER!


Levert hjem på døra

Den offisielle kolleksjonen fra Fifty Shades of Grey! Som sett på film, nå levert hjem til deg - utforsk lett bondage, prøv de beste vibratorene eller gi deg selv en gave du aldri vil glemme! The Official Pleasure Collection har alt du trenger for bedre og mer spennende sex!

Dette er bare noen av godbitene du kan klikke hjem:


Klikk deg inn til nettbutikken HER!