Salg på Ganni-godbiter

Ganni-favoritter på salg!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Nå kan du spare gode penger på det populære merket, Ganni.

Ganni har tatt Norge med storm og norske jenter forelsker seg i hver kolleksjon det danske merket presenterer. Klærne er klassiske i snittet, men har alltid en liten twist som gjør den unike. God kvalitet og lekent design har gjort Ganni til et merke kvinner i alle aldre kan identifisere seg med.

Enten du har Ganni hengende i skapet eller har siklet på det populære leo-skjørtet har vi en gladnyhet til deg! Nå kan du kapre et plagg eller to til en mye snillere pris.

Sjekk våre GANNI- favoritter på salg under eller klikk deg inn til salget HER!

KJOLE

Ganni har forelsket seg i leoprintet i likhet med oss andre. Det dyriske mønsteret har blitt brukt i både topper, bukser, kåper, skjørt og kjoler. Hva med en langermet kjole som denne til sommerens fester?

GENSER


SOLBRILLER


KJOLE


BADEDRAKT


KJOLE

KLIKK DEG INN TIL SALGET HER OG SE FLERE GODBITER PÅ SALG!

BADEDRAKT

GENSER

Du sparer hele 40% på denne superpopulære strikkegenseren!! Gult vil du se masse av den kommende sesongen! Et fantastisk kupp!


SKJØRT

KJOLE

Trenger du en kjole til sommerens mange festligheter, er dette en gylden sjanse til å kapre denne kreasjonen til hele 45% rabatt!

HOODIE


VESKE


GENSER

Vi er forelsket i de deilige ullgensere fra Ganni og denne fargekombinasjonen er supersøt. Mohair og ull gjør denne til en klassisker som kan brukes både på sensommeren, høsten så vel som vinteren. Nå får du den til 40% rabatt!!BOBLEJAKKE

Selv om de fleste av oss ikek har begynt ferien enda, er det ikke dumt å se etter plagg du kan bruke den kommende sesongen. Høst og vinter kommer uansett og det er meget god investering å kapre en boblejakke på salg!


JAKKE

Omg- elsk på denne fantastiske jakken!!


KLIKK DEG INN TIL SALGET HER OG SE FLERE GODBITER PÅ SALG!