Så enkelt fornyer du interiøret

En liten makeover trenger ikke å tømme sparekontoen.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Høst og vinter er synonymt med innekos. For å kunne senke skuldrene og nyte tiden inne, er det desto viktigere at hjemmene våre gjenspeiler vår personlighet og gir oss en behagelig følelse.

Dette betyr ikke at du må gå til innkjøp av en splitter ny sofa eller nytt spisebord. Det er ofte de mindre interiørdetaljene som kan endre hele utrykket.

Tekstil

Det finnes et hav av ulike putetrekk og pledd som kan forvandle følelsen i stuen og på soverommet.  Utnytt at høst- og vintermåneder tillater oss å bruke mørkere farger. Med deilig belysning skaper du en fin kontrast og stemning.

Sats på nye farger, materialer og mønster for å endre stilen hjemme.

Pute fra Sandberg - Design House Stockholm - Bloomingville - Fiber- Fiber - Sandberg

Veggdekor

Du har sikkert sett det på Instagram og i interiørmagasiner. Bildevegger er noe av det hotteste du kan "gjøre selv". En bildevegg forteller litt mer om deg, din personlige stil og humør. Det finnes egentlig ingen regler - her går det kun på smak og behag. Kule postere med eller uten ramme er et fint og rimelig alternativ til dyrt kunst.

Poster Bloom - Poster Hatt - Poster Paris - Poster Glow - Poster Legs

Kanskje minstemann i huset har lyst på litt endringer på rommet? Klistremerker til veggen er et fint alternativ til maling og bilder. Her finner du både bokstaver, kart og Disney-motiv.

Les også: Før Noora og William hadde vi dette paret

Småmøbler

Grønne planter skaper trivsel og liv i hjemmet. Pidestaller er noe av det kuleste innen trendbilde denne sesongen og både stuen og entreen bør smykkes av en liten grønn oase.

Se alle vaser, potter og pidestall her

Er du glad i design er du nødt om å sjekke ut høstens nyheter fra HAY. Her vil enhver interiørinteressert finne noe de har lyst på.

Les også: Sesongens store festguide

Speil

Speil kan gjøre underverker med både små og store rom. Speil kan tilføre masse ulike effekter. Først og fremst gir speil en illusjon om et større areal, speil kan tilføre mer lys og gir en artig ekstraeffekt.

Framed Speil Muuto - Strap Mirror Grey - Ruban Mirror Hay - Georg speil

Belysning

Lamper er kanskje noe av det nordmenn bruker mest tid og penger på når det kommer til interiør. Vi får rett og slett ikke nok av vakkert belysning og bruker gjerne flere tusen kroner på drømmelamper til de ulike rommene i huset. Her er noen av høstens nykommere.

Lampe fra Pholc - Pholc - Pholc - Pholc - Pholc 


Inspirasjon og ideer

Nettet og sosiale medier er fylt med bilder, tips og råd. Finn ideer og inspirasjon på Instagram.

Klikk her for å se de lekreste interiørnyhetene.

Nå er det ikke lenge til Black Friday!

Meld deg på vårt Facebook-event!