GREEN PEEL HERBAL PEELING: Ikke la deg lure av det det avslappede utrykket til journalisten/testkaninen. Dette svir.
GREEN PEEL HERBAL PEELING: Ikke la deg lure av det det avslappede utrykket til journalisten/testkaninen. Dette svir.

Ny hud på bare fem dager?

Man må lide for skjønnheten. Side2 tester Green Peel.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Ida B. Klokk

(SIDE2): Green Peel Herbal Peeling er en sertifisert økologisk utre-peeling, som skal gi deg ny hud på bare fem dager.

Det har blitt satt stor fokus på alt som er økologisk de siste årene, og dette skal være et godt alternativ til tyngre, og mer kjemikalske behandliger. Behandlingen er mediskinsk utviklet, og er kun basert på rene plantestoffer. Den inneholder ingen form for kjemiske eller syntetiske substanser som kan skade huden.

- Dette er det enste naturlige peeling-produktet på markedet akkurat nå, så vidt jeg vet. Her brukes der bare urter, planter og enzymer som går dypt inn i huden, og fornyer den på en naturlig måte. Dette er hudpleie som ikke forandrer hudens naturlige struktur. Denne arbeider med huden. Jeg kan helt ærlig si at dette er den mest fantastiske behandlingen jeg har jobbet med. Og jeg nekter å jobbe med kjemikalske produkter, sier Daiana Grosu fra Beauty Norway.

Blandingen av urter fører til økt blodsirkulasjon i det behandlede området, samtidig som det øverste hudlager får en peeling (skrubb), og dermed øker blodsirkulasjonen. Blodsirkulasjonen i ansiktet øker faktisk så mye, at man under og etter behandligen får små frysetokter i kroppen.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Med økt sirkulasjon øker hudens metabolisme og renselssprosess. Det øverste hudlaget vil flasse av innen de tre første dagene av behandlinge, og dette stimulerer huden til å produsere nye celler, noe som resulteter i synlig gjenoppbygging av huden.

Resultatet skal være synlig etter bare fem dager. Da skal huden være frisk, glødende, og oppstammet. Men om man har spesielle hudproblemer, anbefales at man tar flere behandlinger.

- Resultatet kan vare opptil et år, etter bare en behandling. Men har man spesielle problemer, for eksempel pigmentflekker, så kan det være gunstig å ta to behandlinger, sier Grosu.

Den er testet internajonalt, og bli brukt av både leger, sykepleiere og hudpleiere. Av de mer kjente som bruker denne metoden er doktor Flemming i Beverly Hills som behandler både Angelina Jolie, Paris Hilton og Nicole Kidman.

Green Peel inneholder blant annet plantehormoner, enzymer, mineraler, sprelementer, tre forskjellige alger, ringblomst, aloe vera, kamille, lungeurt og vitaminer.

Dette lover behandlingen:
- Behandler aldrende hud og rynker. Forebygger aldring.
- Behandler uren hud, akne og støre porer
- Gjenoppbygger huden, og behandler trett, gusten og dårlig sirkulert hud.
- Behandler solskadet hud, pigmentflekker, cellulitter, strekkmerker og uelastisk hud på overarmer, lår og mage.

Pris: 2000,- Inkludert i prisen er to behandlingen. Den første timen til peeling, og en oppfølgingsbehandling etter fem dager. Pris for produktene man skal bruke fem dager etter behandlingen, og i minst 14 dager etter etterbehandlingen er 1343,-.

Mine erfaringer
Jeg hadde på forhånd blitt advart om at det var helt ok om jeg følte for å banne under behandlingen - og det gjorde jeg. For vondt var det. Selve peeling-prosessen varer mellom 7-10 minutter. Huden blir så dekket med kompresser som blir konstant fuktet med aktive ingredienser i den følgende 20 minutters lange hvilefasen. Etter kompresjonen vaskes peelingen av, men små partikler er igjen. Disse patriklene skal fortsette å virke i de kommende dagene.

Etter behandlingen skal man ikke dusje på fem dager, med mindre man får hjelp eller drar til frisøren, fordi ansiktet skal ikke komme i kontakt med vann, eller egentlig noe annet enn produktene man får med seg hjem etter behandlingen. Man kan heller ikke bruke sminke iløpet av disse fem dagene.

Men får tre produkter som er det eneste som skal komme i kontakt med ansiktet. En toner, en pleiende krem, og en farget krem som pleier og behandler rød og uren hud.

Dag 1:
Det svir ganske mye. Informasjonen om behandlingen beskriver at man etter behandlingen kan føle seg «lett solbrentt». Lett må kanskje være tidenes underdrivelse. Det sved i ansiktet, og om jeg kom borti den såre huden så føltes det som nålestikk eller små glassbiter. Opphovnet og øm i ansiktet.

Dag 2:
Det føles ut som om jeg er skikkelig solbrent. Og det ser slik ut også. Huden føles veldig stram, og det gjør litt vondt å smile. Fortsatt veldig rød, men fikk tilbakemeldinger om at det så ut som jeg hadde en frisk og sunn glød. Fortsatt ganske opphovnet.

Dag 3:
Har begynt å flasse av det øverste hudlaget. Det klør og svir! Må ærlig innrømme at jeg ikke synes det er spesielt morsomt å gå rundt å se sånn ut, spesielt siden man ikke kan bruke litt sminke en gang, for å dekke seg til.

Dag 4:
Huden føles, og ser mye bedre ut i dag, selv om jeg flasser ganske mye. Men det klør.

Dag 5:
Føler meg som en orm som har byttet skinn. Var på en deilig etter behandlingstime med ansiktsmassasje med fuktighets - og vitaminrike serumer, og to masker som skal sette fuktigheten på plass igjen. Nå har nesten hele det øverste hudlaget i flasset av, og huden under er utrolig myk og god. Gleder meg til å endelig kunne vaske ansiktet med vann!

Resultatet:
PLUSS: Etter fem dager er huden silkemyk og glatt, og det er kanskje den største forskjellen jeg ser. Babyhud er en god sammenligning. Porene er mindre, og huden føles generelt sunnere og mer glødende. Små sorte prikker er stort sett borte. Denne behandlingen skal være god for rynker, men som 24-åring er det ikke så mange rynker å spotte enda, men jeg ser at et par bekymringsrynker i pannen har blitt noe mindre synlige.

Urenheter er også jevnet ut. Det er deilig å føle at huden stråler, og å legge sminke etter behandlingen - sammenlignet med hvordan det var før, er som natt og dag. Null skjolder, uten primer, og jeg trenger også mindre sminke for å få et jevnt resultat.

MINUS: Skal du ta denne behandlingen, må du være forberedt på å få det ganske ubehagelig de neste dagene. For deg som tenker på å ta denne behandlingen, vil jeg anbefale at du tar den på et tidspunkt da du har anledning til å ta et par dager fri.

Beauty Norway finner du på Posthallen ved Karl Johan i Oslo.