ØNSKELISTEN

Vi i S2Mote lengter etter vår og sommer, og dette er det vi ønsker oss!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Eline Varmo

Moteansvarlig

 

Jeg er så utrolig klar for vår og sommer, og gleder meg spesielt til late og varme sommerkvelder og et bryllup jeg skal til i Italia. Disse to kjolene fra IRO og Self-Portrait hadde vært perfekte til det.

Noe av det aller viktigtste når solen begynner å titte frem, er solkrem med høy faktor, spesielt i ansiktet. Denne fra Elisabeth Arden skal jeg bruke flittig.

Disse sølvsandalene fra H&M er perfekte til både jeans og kjoler i sommer.

Blitt forelsket i denne nydelige parfymen fra Armani.

Noen løse high-waist jeans er noe jeg har vært på utkikk etter en stund, og disse er akkurat det jeg har lett etter. Sammen med dette Gucci belte og en kul løs skjorte er jeg klar for en tur i parken.


Aleksandra Cybulska

Moteskribent og prosjektleder

 

Jeg følger ingen trender slavisk. Jeg liker å kunne forandre litt på stilen etter humøret. Det er derimot et par ting jeg alltid er på utkikk etter, som blant annet den perfekte hvite skjorten, som denne fra Jafar og et par fine dressbukser som ser skreddersydd ut.

Sist sommer falt jeg for cullottes buksene. Jeg kan ikke skryte på meg alt for mange centimeter over bakken, og disse buksene gir illusjonen av lengre bein. Sammen med en enkel topp og lekre pumps vil denne fra Ted Baker passe fint til sene sommerkvelder.

En god college genser kommer alltid til nytte. Denne fra CK står høyt på ønskelisten. Den er både sporty og kul. Jeg ser for meg denne sammen med denimskjorten og et par sneakers og brune bein.

Planen i sommer er å være flinkere til å bruke skjørt og kjoler. Selv om jeg ikke nødvendigvis liker å gå med korte crop tops, vil en kort, enkel overdel passer perfekt sammen med dette skjørtet fra Dagmar. Sammen med disse vakringene fra Wildthing og en fin øyefallende clutch og håret i en stram knute.

En jumpsuit kan enkelt forvandles fra dag til kveld. Bytt ut sneakers med et par killer heels og legg litt farge på leppene. Jeg liker denne fra Willow fordi den viser litt hud, uten at det blir vulgært. 

Må nesten sette opp en clutch på ønskelisten også. Den er passe stor, ikke skrikende og vil gå fint sammen med fargepaletten i sommergarderoben.


Anna Marie Augustin

Moteskribent og konseptansvarlig

 

En varm, men nett genser som jeg kan trekke over hodet når kveldsbrisen kommer. Denne fra Samsøe Samsøe vil jeg ha.

Klassiske, sorte bukser med høyt liv og vid passform som DISSE fra Whyred, eventuelt med et mer iøynefallende uttrykk som disse fra van laack HANA HER.

De perfekte hverdagssandalene fra Vegabond HER

Slip dress for late dager og kule sommerfester. Denne fra The Row ønsker jeg meg.

Med en frynsete skinnjakke over fra DAY

Badedrakt. Ingenting er mer sexy enn en sort badedrakt med det riktige snittet (til din fasong, selvfølgelig) Jeg vil ha denne fra Eres.

Selv om jeg allerede har flere par Kaibosh-solbriller, ønsker jeg meg enda flere. Jeg digger spesielt modellen «Song of the Siren», og den hvite modellen må jeg ha før sommeren.


Stella Vaage

Moteskribent og vaktsjef

Foto: Daniel Bruno Grandl / THEURBANSPOTTER og produsentene

En strukturert skinnjakke med den perfekte kombinasjonen av klassisk snitt og moderne detaljer i ermene passer til alt fra en søt sommerkjole til et rocka antrekk i helsvart.

Til min store glede er hettegenseren noe av det kuleste man kan ha på seg i år, og jeg går for oversized, svart og hvitt med 80- og 90-tallslogoer fra de kuleste streetwear-merkene.

I år tenker jeg 90-tallets Calvin Klein-kampanjer og bytter jeg ut blondekjoler og blomstermønster med en enkel slipp-kjole med spagettistropper og metallisk farge.

Jeg håper på fint vær hele sommeren slik at joggeskoene holdes kritthvite gjennom hele sesongen. Sneakers fra Adidas HER.

Lårhøye støvletter kombinerer jeg med knelange shorts og den strukturerte skinnjakken for et rocka, men likevel sexy antrekk i helsvart.

For meg må shortsen enten strekke seg til rett over kneet eller være både baggy og avslappet i stilen for at jeg skal føle meg komfortabel, og jeg er alltid på jakt etter den perfekte shortsen.

T-skjorter får jeg aldri nok av – og spesielt ikke i vår- og sommersesongen. I år vil jeg helst at det skal se ut som jeg har lånt kjæresten T-skjorte slik at den er stor nok til å både rulles opp i ermene og dyttes ned i fronten av jeansene. Jeg vil ha denne fra Cheap Monday og denne fra Back.