Foto: Produsentene
Foto: Produsentene

ØNSKELISTEN TIL FERIEN

Vi teller ned dagene til sommerferien, og dette er det vi i S2Mote vil pakke ned i kofferten.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Eline Varmo

Moteansvarlig 

Foto: Olav Stubberud og produsentene

Jeg gleder meg så til sommerferien starter og planlegger allerede i hodet hva jeg skal pakke med meg. Først går turen til sommerbyen Sandefjord før vi drar videre til Italia. 

Denne skjortekjolen fra Warehouse er perfekt når man vil pakke lett fordi den passer til så mange anledninger. Jeg vil bruke den på vei til stranden over bikinien min, ut på middag med heler og røde lepper og på sommerlunsj i hagen til farmor. 

Når det kommer til bikini vil jeg helst ha minst mulig skille, så da passer denne fra Only Pleasure perfekt. I tillegg er den billig, noe som er et stort pluss. Når jeg skal bort til kiosken og kjøpe is slenger jeg meg på en kul denimshorts. 

Med meg på stranden i vesken fra hm vil jeg ha med meg siste utgave av Porter Magazine, et par kule solbriller fra LeSpecs og disse fine espadrillene. 

Så er det selvfølgelig viktig å ta vare på kroppen om sommeren. Da skal jeg bruke aftersun fra Nivea og en lys og frisk farge på neglene fra Loreal. 


Aleksandra Cybulska

Moteskribent og prosjektansvarlig

Foto: Privat og produsentene

 Sommeren byr på både storby- og strandferie og jeg gleder meg til spontane og planlagte turer med venner.

En ny bikini er aldri feil og jeg håper at de friske fargene vil fremheve brunfargen jeg skal jobbe hardt med å oppnå. 

En denimshorts, et par sneakers og en off-shoulder topp er en sikker vinner når jeg skal på sightseeing og ut på en lunch i solen.

Denne sommeren vil jeg legge det androgyne litt bort og satse på blomsterprint og feminine detaljer. Denne kjolen fra Line of Oslo er supersøt og fungerer like fint til hverdag som til fest. Alt jeg trenger å gjøre er å bytte ut sandaler med høye hæler og sette litt farge på leppene.

 Nå som sommersalgene har startet er jeg ofte innom de utenlandske nettbutikkene i håp om å finne en Balenciaga-veske på salg. Det er lov å håpe eller?

Kofferten og vesken inneholder minst to par solbriller uansett om jeg er på tur eller ikke. Jeg har prøvd flere cat-eye solbriller og selv om jeg gjerne skulle vært litt crazy, passer jeg ikke modellene som gjør for mye ut av seg. Disse fra Stella McCartney er litt nedtonet og akkurat passe store.


Anna-Marie Augustin 

Moteskribent og konseptansvarlig

Foto: Ole Martin Halvorsen og produsentene

I sommer skal jeg blant annet på bilferie i Italia, hvor målet for ferien er å slikke sol på bortgjemte strender, spise pasta til jeg sprekker og nyte rødvin til sent på natt. Jeg har derfor planer om å kle meg i overkant komfortabelt, og dette hjelper denne kjolen fra Dagmar meg med. Denne kan jeg bruke både på dag- og kveldstid, kombinert med sandaler fra ATP Atelier på stranden og enkle hæler på restaurant.

Våren igjennom har jeg hamstret skjerf i ulike farger og mønstre, og dette silkeskjerfet gjenstår på innkjøpslisten før avreise. Skjerfet knyter jeg som en sløyfe på hodet, eller kanskje som en turban – hvis jeg får det til.

Jeg hopper i havet med denne badedrakten. Med solbrun hud og saltvann i håret, topper jeg den naturlige looken med en fargerik neglelakk som pryder både fingre og tær. Jeg skygger øye for solen med disse brillene, mens på skulderen drømmer jeg om å ha denne vesken

Daniel Bratterud 

Moteansvarlig Side3 

Foto: Georg Frøyen Soltvedt og produsentene

 Jeg skal i to sommerbryllup hvor det er lov å gå i annet enn sort dress. Modellen «Palma» fra Riccovero har en av de beste passformene jeg har prøvd, og kommer til å bli flittig brukt fremover.

Jeg har nylig fått øynene opp for skjortemerket Eton, og falt for denne superfreshe skjorta med grafisk mønster. Den kommer garantert til å bli en parkfavoritt i år.

På sommeren skifter jeg også parfyme, og går for en lettere duft. I år falt valget på Sueded Oud av Clean Reserve, som er en lukt ikke alle har, og som definitivt skaffer deg oppmerksomhet. En annen viktig ting er å passe på huden, og da er solkremen fra Elizabeth Arden uunnværlig.

De hvite sneakersene fra Lacoste er et must i sommer, og kan brukes til alt. Designere verden over har kombinert hvite kicks til dress, og det funker.

Det blir en del jobbing i sommer, men jeg kommer klart til å tone ned antrekket og loffe rundt i digge loafers, slik som disse fra Tod´s.

Kompisgjengen og jeg har blitt mer fan av fisking og turer i skog og mark, og da er lommeknivene fra Victorinox geniale. Ellers er multiverktøyet deres også en lifesaver i hverdagen.

Mot slutten av sommeren går turen til Barcelona, hvor antrekket kommer til å bestå av denne freshe badebuksa fra Hugo Boss, og mine nye pilot-shades fra Saint Laurent.