Foto: thefashioneaters.com / Produsentene
Foto: thefashioneaters.com / Produsentene

Stilikon

Nordens nye stilikon deler sine tips

Tine Andrea er Zalandos "Rising Style Icon of the Year"

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Daniel Bratterud

De siste årene har Norge vist seg som en tungvekter av en stilnasjon, og under årets Zalando Style Icon Awards stakk norske Tine Andrea Storløs prisen for årets fremadstormende stilikon.

Kvinnen bak bak bloggen "The Fashioneaters" har blitt en yndling i motebransjen, og har allerede hatt store internasjonale samarbeidsprosjekter med blant annet Fendi og H&M. Vi fikk nordens nye trendsetter til å dele sine beste stiltips med oss.

Se hennes beste motetips lenger ned i artikkelenHvorfor tror du at du vant?

Tine Andrea mottar prisen som Årets Style Icon. Foto: Victor Jones

Litt usikker, de andre nominerte er jo så dyktige! Men jeg tror det er fordi jeg har en del ulike uttrykk og bilder på mine sosiale medier, samt at jeg publiserer det som inspirerer meg og ikke alltid «perfekte» bilder? Om jeg skulle ha gjetta.

Hvordan føltes det å vinne?

Det føltes ganske uvirkelig, men utrolig gøy! Så morsomt å få tilbakemelding på at det du gjør er riktig og at du klarer å inspirere andre! Men det kjennes fortsatt litt fjernt, faktisk! Jeg hadde jo absolutt ikke forberedt meg på å vinne, så jeg hadde nok tidenes verste tale. Men det var ellers skikkelig digg!

Hvordan vil du beskrive din stil?

Ganske schizofren om jeg får si det. Og komfortabel. Jeg kan fort kle meg i en hoodie og et par jeans med sneakers, men jeg kan også kle meg i kjole og høye hæler. Så litt av alt, kanskje?

Hva er et eksempel på «det perfekte antrekket»?

For meg er dette et superkult og komfortabelt antrekk:

Bukser fra Anna Field HER - Genser fra Holzweiler HER - Støvler fra Dr. Martens HER - Kåpe fra Tibi HERDine beste tips til å bli et stilikon?

Alltid vær deg selv og kle deg i det som du føler deg vel i! Det speiles veldig på både bilder og når man møter deg i person. Og det er aldri feil å leke seg litt med klærne og teste forskjellige typer av styling! Noen ganger funker det, andre ikke. Men kreativiteten er der, og det er viktig om man skal være et moteikon!

Hva er 5 ting alle kvinner bør ha i skapet/du ikke klarer deg uten?

Et par gode sneakers, en slip-on kjole, en skinnjakke, en klassisk blazer og en basic jeans. Det kommer man alltid langt med!

Jeans fra Lauren Ralph Lauren HER - Blazer fra ONLY HER - Sneakers fra River Island HER - Sort skinnjakke fra Vero Moda HER - Brun skinnjakke fra Schott NYC HER - Burgunder kjole fra Samsøe&Samsøe HER - Hvit kjole fra Zac Posen HER - Jeans fra Levi's HER - Blazer fra Polo Ralph Lauren HER - Sneakers fra Adidas HER