HyperFocal: 0
HyperFocal: 0 Puma/Produsentene

Nå kan du gjøre som Kylie Jenner

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Verdens kanskje mest kjente 19-åring, Kylie Jenner deler mer enn gjerne snutter fra sitt liv til millioner av følgere både på Instagram og Snapchat.

Foruten å drive sin egen skjønnhetslinje er Kylie ambassadøren for sportsmerke Puma.

BH - TIGHTS - SKO

Ny kolleksjon

Den 1.februar lanseres sin nyeste kampanje Swan Pack Collection med Kylie i spissen. Kolleksjonen er en del av DO YOU-kampanjen som oppfordrer kvinner til å ha selvtillit til å fokusere på deres styrker og gå deres egen vei her i livet.

Klikk her for å se nyheter fra PUMA.

Slik trener Kylie

Ifølge nettsiden Popworkouts.com er også Kylie kunde av Hollywood-elitens personlige trener, Gunnar Peterson. Han setter opp et variert treningsprogram for Kylie som kombinerer kardio med styrke. Der hender også at vi får se Kylie løpe opp og ned Hollywood Hills med sine kjente søstre.

Om du ikke skal trene som Kylie kan du nå se ut som Kylie på trening. Sjekk ut nyheter fra Puma under:

BH - Tights - BH - Tights  - Tights - BH - Tights

Fans får ikke nok av yngstesøsteren i Kardashian/Jenner-klanen sitt glamorøse liv og hun er ikke redd for å vise frem sin veldreide kropp.

"Kylie eats like a typical teenager but she's also super aware of what she puts in her body when it comes to fresh and organic foods. It's all about that moderation, boo.

Kylie har selv innrømmet at hun på ingen måte er en treningsjunkie som for eksempel hennes eldre søster Khloe som de siste årene har forelsket seg i fitness. Hun trener når hun føler for det ( selv om vi tror at det er mye mer enn hva hun selv påstår).

Storesøster Khloe forteller at Kylie er et sunt forbildet.

Skomodellen alle sikler etter

Det nyeste tilskuddet i Puma-familien er skomodellen Fierce Strap Swan som Kylie har på seg på bildene.

Se alt fra Puma her!

Etter noen år i skyggen av Nike og Adidas har Puma gjort et comeback og blitt manges favoritt når det kommer til skotøy. Ved å kombinere sport, mote og kjente ansikt er Puma tilbake som et av de ledende sportmerkene i verden. Det er dermed ikke overraskende at deres sko står høyt på ønskelisten hos den kvinnelige og mannlige kundegruppen. 

Skomodell FIERCE - FIERCE SWAN - IGNITE LIMITLESS - IGNITE EVOKNIT - FIERCE CORE

Se flere plagg fra Puma HER.

HyperFocal: 0

Les også: