Foto: privat og hotels.com
Foto: privat og hotels.com

Min guide til Gøteborg

Den ultimate helgeturen!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Forrige helg reiste jeg på en bursdagstur til Gøteborg med kjærsten min og kom tilbake full av inspirasjon. For en fin by! Jeg har tidligere vært der når jeg var litt yngre, men aldri i voksen alder. Vi tok toget rett etter jobb på fredag, og ankom Gøteborg i 7 tiden. Helt perfekt for en helgetur!

Vi brukte litt tid på å finne kule restauranter i forkant, og ble veldig fornøyd med de stedene vi valgte. Under finner du mine absolutt beste tips til shopping, mat og hotell. 

 

 

HOTELL

CLARION HOTEL POST

Vi bodde på Clarion Hotel Post som ligger rett ved siden av togstasjonen. Hotellet er bygget opp i en gammel posthall, så det er både unikt og fullt av sjarm. Moderne og nye rom, rooftop med basseng og desidert den hotellfrokosten jeg har vært på med mest utvalg.

Sjekk det ut HER! 

Foto: Hotels.com

 

Sjekk ut flere hoteller i Gøteborg HER! 

 


  

RESTAURANTER

 

HOTELL PIGALLE

Altså, jeg har nesten ikke ord. Det er uten tvil en av de bedre restaurantopplevelsene jeg har hatt. Vi startet med en drink og litt forskjellige skinker og oster i baren nede, før vi tok heisen opp til toppetasjen. Det hele ser ut som et gammelt hus med en intim atmosfære. En dj var tilstede og spilte kul musikk og plutselig hadde vi vært der helt til de stengte. Vi bodde ikke der denne gangen, men det blir nok til det neste gang.

Sjekk ut flere bilder av hotellet HER! 
  

WOW nu fattas bara @joannafingal ❤️ @ginatricot #ginatricotgoeswow

A photo posted by Petra Tungården (@petratungarden) on Aug 11, 2016 at 4:11am PDT

 

 

BARABICU

På lørdagen hadde vi booket bord på restauranten Barabicu som ligger godt til med utsikt til elven. Det er en trendy restaurant med en kul atmosfære. Vi bestilte en helt fantastisk forrett med grillet artisjokk som vi delte, og kjøtt til hovedrett. Avsluttet måltidet med en Espresso Martini som smakte himmelsk. 

Sjekk ut nettsiden dems HER! 

.. and about fav guaca of course 😋 #barabicu #whatwouldlifebewithoutavocado???

A photo posted by Marijana Odenjung (@lwfnstyle) on May 17, 2016 at 2:51pm PDT

  

SHOPPING 

 

ARTILLERIET

Skal du til Gøteborg, kan du ikke dra hjem uten å ha vært innom her. Butikken ligger i Magasingatan 19 og er sprekkfull av skatter. Når du er i butikken må du også spørre om veien til den utrolig fine showroom-leiligheten, som er innredet som et hjem der du kan kjøpe alt du ser. Og ja, vi hadde lyst på alt! 

Foto: Privat

 

Vallgatan 12 

På vei tilbake fra Artilleriet kom vi over denne butikken ved en ren tilfeldighet. Utenfra er den dekket til med planter på veggene og kan være litt vanskelig å se. Det er en kombinert cafe, klesbutikk, galleri, og interiørbutikk. De har merker som Skultuna, Serax, ATP, Frame og Maria Black. 

Foto: Vallgatan12.se

FLERE SHOPPINGTIPS: 
- COS
- Hope 
- Kvart
- A Shop of Wonder
- Ann Louise Landelius

   

DET PERFEKTE ANTREKKET: 

Når du er på byferie er første bud at man bør velge komfortable sko. Et par loafers er perfekte siden de både er kule og deilige å gå med. Du pakker kanskje ikke med deg så mye, så velg plagg du kan bruke til flere anledninger. Jeansene, vesken, blazeren og skoene kan du også bruke til kvelden hvis du bytter ut genseren med en fin topp. 
Blazer fra Intorpia HER - Veske fra Gucci HER - Jeans fra Levi´s HER - Sko fra Geox HER - Sokker fra Asos HER - Genser fra Gigi Hadid for Tommy Hilfiger HER 

 

Bestill reisen din HER!