Foto: Instagram/Zalando

Kjolen "alle" kvinner bør ha i sommer

Omslagskjolen har blitt brukt av mange sterke kvinner siden den ble introdusert i 1974. Skaff deg en du også!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Milan Botani

«Føl deg som en kvinne – kle deg i kjole» er motedesigneren Diane Furstenbergs berømte sitat. Furstenberg lanserte sin ikoniske omslagskjole og revolusjonerte moten på 70-tallet med den såkalte wrapdress.

Les også: 50 sommerkjoler vi drømmer om

I dag er hennes glamorøse, bohemske design essensiell for moteriktige jenter verden over. Kjolen er åpen, hvor den ene delen skal foldes inn under den andre, før den knytes sammen. Klassikeren skal gi deg en fin passform på de riktige stedene. 

En liten detalj gjør alt

Det er knytningen rundt livet som gjør kjoleformen mest flatterende. Du får en mer markert midje, du kan puste med magen, samtidig som knytningen gir løft til bysten. Perfekt for en lang middagsaften i sommer!

Kjole fra Hobbs | Sandaler fra Club Manaco | Solbriller fra Dolce&Gabbana | Veske fra Pepe Jeans


Tips: Har du mer former, bør du satse på en kjole med V-utringning, da du forlenger linjene på kroppen og styrer oppmerksomheten mot kløften.

А теперь немного красок ❤☀️ @hey_you_look__

Et innlegg delt av Sasha (@markina) onsdag 31. Mai. 2017 PDT

Med det lille ekstra

Omslagskjoler med blomstrede mønster er denne sesongens må-ha. Style den opp med hvite sneakers eller sandaler. Fullfør looken med et par bohemske solbriller!

Finn flere nydelige omslagskjoler hos Nelly her!


1. Vero Moda | 2. Just Female | 3. New Look


Tips: Er du usikker på hvilke tilbehør du skal bruke og syns at mønster blir litt for mye? Vi skjønner at det er en motejungel der ute med fashion «do’s and don’ts». Bare hold deg til fargeplatten i kjolen din så er du trygg. Ellers kan du satse på en komplementærfarge(motsatt).


Finn flere nydelige omslagskjoler hos Nelly her!


Allsidig og moderne

Omslagskjolen er ikke lenger den lange og klassiske, men kommer også i kortermede og moderniserte varianter. I tillegg til at du kan bruke den med en moderne vri. For eksempel over en bukse eller til freshe sneakers. Perfekt for en kveld ute, så vel som på kontoret. Det er bare å skifte til sexy, glamorøse sko og litt bling bling her og der, så er du klar for kveldens fester på 1 – 2 – 3!

Den klassiske omslagskjolen er tidløs og smigrende, og kan redde dagen din når du ikke har peiling på hva du skal ha på deg.

1. Arnie Says | 2. Rosemunde

this look on Selena, cute.

A post shared by L U X Y F A S H I O N (@luxyfashion) on Jun 4, 2017 at 3:39am PDT

Finn flere nydelige omslagskjoler hos Nelly her!


Les også: 

Slik blir du brun på 60 minutter

3 hotte looks til sommeren