Interiør

Interiørtrendene vi tar med oss videre

Dette kommer du til å se mer av i 2017.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Nytt år, nye muligheter er riktignok en klisje, men en ny sesong bringer med seg nye impulser og trender som igjen gir rom for forandringer. I 2017 skal moderne hjem være fylt med nye farger og materialer. Med sterk innflytelse fra 70-tallet skal vi skape imøtekommende hjem fylt med naturlige teksturer, kontraster av myke og grove former og sensuelle farger.

Her er noen av trendene du kan ta med deg inn i 2017.

Farger

Det kommer nok ikke som et sjokk for noen at de hotteste fargene den kommende sesongen er rosa, blå, blågrønn, gull og ulike nyanser av brun/beige. 

Stol HER- Hylle HER- Pledd HER- Loungestol HER- Skinnstol HER - Sengesett HER - Tapet HER

Vi har allerede sett interiørbutikker fylles opp med herlige dusrosa møbler og pyntegjenstander, mens ulike nyanser av brun komplementerer rosa og blått på alt fra butikkvinduer til inspirasjonsbilder i magasiner og på nett.

Materialer

Som i motebilde er det velour som stikker av med seieren. Det er flere som drømmer om mørkeblå veloursofa eller en fløyeldekket rosa stol med gullbein.

Lenestol HER - Sittepuff HER - Deck sidebord HER - Teppe HER

Her finner du mer interiør

Metalliske materialer og farger blir med oss videre der gull og bronse er fantastiske kontraster til bløtaktige frynser og kalde marmor, betong og stein.

Tepper HER - Stol HER

Her finner du flere møbler.

Vi har lenge gitt oppmerksomhet til belysning, men nå skal øye konsentrere seg mer på tepper.  Sirkler, firekanter, frynser og naturmaterialer. Kontraster der mykt og grovt, sort og hvitt blandes sammen skaper en interessant spill og gir rommet et spennende utrykk.

Sofa HER- Tepper HER

Veggen skal være personlig

Hvite vegger erstattes med fargesterk maling og veggdekor i form av hyller, planter, bilder,speil, knagger og plakater.  I 2017 skal veggene bli en enda mer fremtredende del av vårt interiør og hjem.

Spanska bananer poster HER -Muuto - The Dots HER -Muuto - FOLDED Shelves HER - Serax Speil HER - Muuto Sofa HER -

Se flere interiørnyheter her.