(Produsentene)

I siste liten med julegavene? Fortvil ikke

Side2s motebloggere gir dere de beste julegavetipsene.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Line Kirkhus

(SIDE2): Er du helt i siste liten med årets julegaver? Det er ingen grunn å stresse. Side2s motebloggerne har de beste julegavetipsene, som garantert vil gi din kjære et stort smil om munnen!

Celine:celineintodust.blogg.no

GENSER FRA ARNIE SAYS:

Jeg elsker at det ligger myke pakker under juletreet. Det har vært sånn helt siden jeg var liten. Denne poloen fra Arnie Says er alt jeg ser etter - grå, myk og skikkelig oversized!

JACKIE FLAP BAG FRA GUCCI:

Reaching for the stars with this one, men synes den fortjener å bli sett. Inspirert av ikoniske Jackie O., i en fargepalett som gjør det praktisk talt umulig å velge en favoritt. Jackie bag-en fra Gucci er pure perfection. Enkelt og greit.

HAY LOUNGE CHAIR:

I fjor kjøpte typen og jeg et hus. Vi startet så å si på scratch interiørmessig og bestemte oss for heller å spare til det vi virkelig vil ha fremfor å kjøpe møbler og ting som en mellomløsning, hvilket gjør at det ofte tar ganske lang tid før drømmemøblene er i hus. I desember i år fikk vi endelig på plass bokveggen vi har drømt om i mange år, og i den forbindelse står gavekort og penger øremerket denne skatten av en stol på ønskelisten. Lounge Chair fra HAY skal en dag få flytte inn i vårt lille hjem, håper jeg.

ROSENDAHL GRAND CRU SERVISE:

Et godt tips, og mange voksenpoeng, er å begynne å spare på et servise. Og, nei - du trenger ikke gifte deg først. Vi ønsket noe minimalistisk og hvitt, men med sjel, og falt for Grand Cru og Grand Cru Soft-serien til Rosendahl. Jeg er en skikkelig kaffeelsker, så denne julen står flere kaffekopper høyt på ønskelisten.

SMYTHSON DAY PLANNER:

Ingenting er som å starte et nytt år med blanke ark. Til tross for dagens teknologi og et over gjennomsnittet avhengig forhold til iPhonen min elsker jeg notatbøker og agendaer. Hvis noen virkelig vil unne meg noe i år håper jeg denne fra Smythson ligger under juletreet, gjerne med initialene mine inngravert nederst i høyre hjørne for litt ekstra moro.

Saken fortsetter under bildet:

Celines ønsker.


Camilla:camillaabry.blogg.no

BLACK, MARBLE, LEATHER, DENIM & GOLD...

Givenchy sko

Disse høyhelte sandalene fra Givenchy troner definitivt høyest på min ønskeliste i år. Jeg elsker kombinasjonen av skinnet med lizzard effect, fløyel og de rå gullhelene. De er både classy og rocka på en gang, og passer perfekt med resten av klesskapet mitt. Eneste minus er prisen, så jeg håper jeg har vært ekstra snill i år ...

Zara øredobb

Denne sesongen er single statement earrings et av de hotteste accessories, og denne øredobben fra Zara vil være perfekt både til en chunky strikkegenser eller partykjole.

FWWS armbånd

Jeg bruker alltid smykker og accessories, og elsker kombinasjonen mellom det feminine og rå og edgy. Dette er i mine øyne det perfekte armbåndet fra FWSS. Får håpe jeg har vært ekstra, ekstra snill i år...

Ferm Living lysestaker

Marmor har kommet for å bli, og jeg ønsker gjerne disse lysestakene fra Ferm Living velkommen hjem for å lyse opp mørke vinterkvelder.

Cubus Premium Coated Jegging: Jegging Jaylee

Denne coatede jeggingen fra Cubus passer perfekt både til hverdag og fest, jeg ville stylet den både med strikk, lace og paljetter. Det jeg liker aller best, er at selv om den har en coated overflate, er den super stretchy og behagelig å ha på. Perfekt for julemiddager.

Saken fortsetter under bildet:

Camillas ønsker..


Kristin:styleconnection.blogg.no

1. Råkule coasters fra Atypyk, Milla Boutique.

kristin gjelsvik

2. Fargerike Missoni puter, Milla Boutique.

3. Diana Mini Gold Edition lomography kamera.

4. Crosley Cruiser Turntable fra Urban Outfitters

5.Mummikopper fra Kitch'n - Fordi de lyser opp enhver morgenstund

6. Hoodie fra StyleConnection - Julegave til meg selv blir enda en hoodie fra eget merke. En soleklar must have!

Saken fortsetter under bildet:

Kristins ønsker..


Augustina:lamodeaugustina.blogg.no

1. Denne varme genseren fra Sheinside som er kjempedeilig mot kulda. Det som er så bra med sånne gensere, er at det går aldri ut av trender. Jeg ønsker meg det hvert år, faktisk.

2. Nå har jeg ønsket meg denne pop vintage jeansen fra Acne lenge. Den er så fin og passer til alt mulig.

3. Jeg pleier vanligvis ikke å ønske meg bh til jul. Men herregud, denne bh'en fra Ganni er sykt lekker.

4. Jeg har vært besatt av svarte hæler i det siste. Så de fine, åpne skolettene med hæl og ankelstropp fra Zara, hadde vært veldig gøy å ha.

5. Det siste, men ikke minste jeg ønsker meg, er den inspirerende boka ”How To Be Parisian" Det er helt utrolig at jeg har ikke lest den ennå.

Saken fortsetter under bildet:

Augustinas ønsker..


Tine Monsen

Tine:tinemonsen.blogg.no

1. Over kne-støvletter i semsket grå. Det perfekte tilbehøret til både bukser, skjørt og kjoler, og så holder man seg varm i vinterkulden. Gianvito-Rossi

2. Italiensk keramikkservise, espressokopper fra Albeli. Jeg er forelsket i dette nydelige keramikkserviset fra Albeli og jeg ønsker meg espressokopper til de fine julemorgenene

3. Sort statement ring med diamanter fra Gulldia. Jeg elsker statementsmykker og denne sorte ringen fra Gulldia står høyt på ønskelisten.

4. Blå belt bag Céline. Mer en drøm enn et julegaveønske, nydelig farge og gjennomført perfekt. En veske som er like fin om 20 år.

5. Pledd fra Jonathan Adler: Jeg er hektet på pledd, en instant quick fix for en sofa, stol eller sengen. Godt å krype under samtidig som det gir liv og varme til interiøret.

Saken fortsetter under bildet:

Tines ønsker..


MADELEINE PEDERSEN

Madde:Maddepaddee.blogg.no

1. Skoene er fra Givenchy. Dette er sko som skriker meg tvers igjennom. Jeg elsker at det er klassiske slip-on sko, med en vri av blomsterfull print på. Absolutt alt kan gå til disse flotte skoene.

2. Kjolen er fra Asos. Dette er en Skater Dress som har et perfekt volum i skjørtet som gir deg litt ekstra former for de som ikke har så mye fra før (jippi). Alle burde ha en så perfekt, svart kjole som dette. Kanskje denne blir min til jul?

3. Kåpen er fra River Island. Denne kåpen/ frakken er i en lengde som gir deg en litt mer streetstyle, og det digger jeg. Fargen er i en perfekt beige farge, som ville sett så bra ut på meg *hint*hint*. Det er veldig greit å ha litt variasjon i lengdene på jakkene man eier, og denne er virkelig prikken over i'en.

4. Vel ... Det er da lov til å håpe og drømme på noe som nesten er litt for godt til å være sant? Jeg har alltid ønsker meg en hund, men nå er dette ønsket større enn noensinne. Jeg har vært veldig fram og tilbake med pomeranier og king charles, men akkurat nå er det pomeranier som er drømmehunden min. SE SÅ SKJØNN DA!

5. Parfymen er fra Versace. Denne duften er så frisk og søt, nettopp slike dufter som er perfekte for meg. En god blanding av frisk, men også veldig søt. Denne parfymen er veldig langt oppe på ønskelisten min til jul. Får jeg den ikke til jul, så er det den første tingen jeg skal kjøpe når butikkene åpner igjen.

Saken fortsetter under bildet:

Madeleines ønsker..


AnneBerit:anneberitvalla.blogg.no

Frame Denim Flares - Nå er jeg lei av skinny jeans og Flares må inn i skapet

Adidas Stan Smith - Disse skoene passer til alt

Urban Outfitters Polaroid kamera - Det finnes jo ikke noe mer moro enn et polaroid kamera, instant fun!!!

Lang kjole fra Moods of Norway - Denne vil jeg ha på meg på nyttårsaften

Maria Black Necklace - Det perfekte smykket til å pynte opp en enkel genser eller t-skjorte


Saken fortsetter under bildet:

Anne Berits ønsker

Marthe: Magmaloumarthe.blogg.no

1. CHANEL camera strap

Har kjøpt med et brukt Canon kamera, men den mangler stropp, som er veldig upraktisk. Fant denne herligheten fra CHANEL, i mine ynglingsfarger, sort og gull.

Marthe

2. Fashion coffee table books

Elsker coffee table books, og akkurat nå ønsker jeg meg veldig "Study of pose" av Coco Rocha og Steven Sebring.

3. Parfumé: Viktor & Rolf "Flowerbomb"

Er nesten tom for det som har vært ynglingsparfymen min i mange år, så håper den ligger under treet.

4. Sunnies

Jeg er litt hekta på solbriller, og i år ønsker jeg meg vårlige pastell eller pudderfargede shades som disse fra Miu Miu.

5. Kjole slash kimono

Jeg liker plagg jeg kan bruke på forskjellige måter, så denne frynsete godbiten fra byMAGMALOU kan man både kan bruke som kjole og som "sleng over" jakke.

Marthes ønsker..


Line Kirkhus:Lilisfashion

Line kirkhus

- Jeg leter etter den perfekte saueskinnsjakken i hvit. Jeg vet at norske Mardou & Dean kommer med en som er helt perfekt, men det er ikke før til våren. Jeg fant imidlertid denne lekkerbisken fra danske Ravn i flettet sau. Super glamorøs og varm. Jeg digger at den er så fluffy og vil kombinere den med tighte bukser eller skjørt for å understreke det.

- Er så glad i små detaljer i gull (dere som leser bloggen min vet sikkert det ;). Det lekre lille gullkorset med diamanter, er delikat og passer godt til min stilen min.

- Jeg har vært på leting etter den perfekte vesken. Dette er DEN. Har suglet på den i ett år, uten å ta meg råd til den. Den er diskret, sofistikert også håper jeg ikke at det blir en IT-veske som man blir lei av fort. Tviler litt på jeg får den til jul, hehe men det er lov å ønske..

- Når jeg skal ha meg en ny duft stikker jeg alltid innom Heaven Scent. Der ramser jeg opp hvilke andre dufter jeg har brukt, så får jeg et knippe dufter å lukte på. Det slår aldri feil, og det ender opp med at jeg alltid tester ut en ny. Jeg må innrømme at dette allerede har blitt en julegave til meg selv, men elsker den nye duften min fra The Different Company.

- Den beste gaven å få og å gi syns jeg er et lekkert duftelys. Ikke er de altfor dyre, så de kan gis til venninner, vertinnner, søster og mor. Jeg syns det gir en ekstra luksusfølelese i hjemmet, og man trenger ikke tende det for at det skal gi fra seg en diskret duft. Dette er fra Cire Trudon/Heaven Scent.

- Jeg trenger et mindre bord til leiligheten min, og har tenkt på mamrorbord i årevis. Når jeg fant dette grønne marmorbordet fra OX- Design ble jeg solgt.. Drømmebordet! 

Lines ønsker..