Her er ukens produkter

Parabenfrie favoritter: Green People Concealer og Tromborg Below 10 Degrees Cream.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Ida B. Klokk

(SIDE2): Hver fredag kårer vi i Side2 «ukens produkter».

Nyheter og gamle klassikere som vi mener har fortjent en plass i spalten, blir presentert til våre lesere.

Denne gangen har vi funnet produkter som ikke inneholder parabener.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Under kan du se hvilke produkter som er blant våre favoritter denne uken.

Hvilke produkter bør vi anmelde? Send oss tips!

Green People Concealer Nude

Dette lover produktet: Sertifisert naturlig og økologisk hudfarget concealer (dekkstift). En concealer som kamuflerer og dekker pigmentforandringer, urenheter og mørke ringer rundt øyepartiet. Inneholder jojobaolje som nærer og mykgjør huden, og gir huden et naturlig, glatt resultat. Tetter ikke porer og er uten mineralske oljer – lar huden din puste. Naturlig, økologisk concealer laget uten parabener, petrokjemikalier, ftalater, syntetiske farge– og duftstoffer, samt tøffe konserveringsmidler for å gi deg den reneste concealer naturen kan tilby. Velegnet til sart hud og hud med tendens til akne, eksem, psoriasis eller rosacea. Inneholder blant annet økologisk jojoba og solsikkeolje.

Pris: 179,-

Side2 mener: Det beste med denne concealeren/dekkstiften er at den legger seg på huden i et tynt lag, samtidig som den er tilstrekkelig dekkende. Mørke ringer og ujevnheter forsvinner, uten at concealeren danner et synlig skille mellom naturlig hud og sminket hud, da den trekker seg raskt og lett inn i huden. Etter å ha brukt denne på «problemområdene» i bare 4 dager, er problemene allerede mindre synlige. Ekstra pluss for lang varighet.

TROMBORG KULDEKREM er en venn i nøden når det kommer til tørr hud.

Tromborg Below 10 Degrees

Dette lover produktet: Below 10 degrees har en bra sammensetning av gode aktive ingredienser som virker gjenoppbyggende på huden, beroligende virkning på irritert hud og motvirker rødhet ved rosacea lignende tilstander. Passer for alle hudtyper, også for personer som har akne. En tørr vinterhud blir utsatt om vinteren på grunn av den kalde temperaturen, fra når du går inne til du går ute og visa versa, også fordi det blir økt fyring i hjemmet siden dette gjør huden tørrere Kosmetisk virkning: Beskytter huden mot vær og vind. Motvirker couperose, rocsacea tilstander - demper rødmen. Er helende og beroligende. Stimulerer dannelsen av collagen og elastin. Nøkkleingredienser: Glycoprotein, Mango, Malva, Macademia olje, Hyaluron syre, Tamarind

Pris: 695,-

Side2 mener: Denne kremen er svært fuktighetsgivende. Fordi kremen er litt fet, kan den for noen være litt for drøy til daglig bruk. Men for de som sliter med tørr hud er denne kremen perfekt. Spesielt god er den å ha i perioder der huden utsettes for stress og temperaturendringer. Den kan brukes på andre tider av året, for eksempel på flyreiser eller om man har fått solskader. Den både beksytter og roer ned, og demper irritert hud.