Foto: H&M flagship i Spania
Foto: H&M flagship i Spania

H&M ÅPNER EN AV VERDENS STØRSTE FLAGGSKIPSBUTIKKER I OSLO

Butikken åpner dørene i 2018!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Etter 52 år i Norge, satser motedestinasjonen H&M videre i Norge og etablerer en av verdens største flaggskipsbutikker i Oslo. Den nye flaggskipsbutikken i Karl Johans gate 14 vil by på en helt unik handleopplevelse.

«I H&M skal vi overraske og inspirere kundene våre, og det gjør vi blant annet gjennom å by på helt unike handleopplevelser. Det er det denne nye butikken handler om, og vi er veldig stolte av å etablere en av verdens største flaggskipsbutikker her i Norge», sier Lucas Seifert, adm. dir. i H&M Norge.

I bygget, på totalt 8 etasjer, vil den nye flaggskipsbutikken gå over 5 etasjer og være på 4500-5000m2. Den vil romme alle H&Ms konsepter for dame, herre, ungdom og barn, samt undertøy, accessoirer, kosmetikk og H&M Home. Det blir nærmere 5 meter under taket på gateplan, og midt i bygget blir det en lysgård på 16 m x 13 m, som vil gi fantastiske lysforhold. Butikken vil ose av mote, kvalitet og inspirasjon. 

Historiske omgivelser

Den gamle Wattgården fra 1858 ligger i krysset mellom Karl Johans gate og Kirkegata. Karl Johans gate 14 har av flere aktører blitt karakterisert som en av Karl Johans gates aller flotteste bygg.

Den nye butikken understreker H&Ms vedvarende tro på markedet i Norge. Byggestart er i januar 2018, og H&M sikter på å flytte inn i nye lokaler før jul 2018.

Vi i S2mote gleder oss til den nye butikken!