Scanpix (Reuters Reuters)

Gravid og naken på catwalken

Glamourmodellen viste fram neste vinters mote.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Trine Stalsberg

(SIDE2): Helt nakne, kun iført hatter, gikk modellene den røde løperen under et av London Fashion Weeks mange show denne uka.

Blikkfang nok i seg selv, men likevel markerte glamourmodell Sophia Cahill seg - hun er nemlig åtte måneder på vei, og mage og pupper bar selvsagt synlige tegn på at hun er gravid.

I forkant av visningen tvitret hun:

- Jeg kommer til å gå catwalken med hodet høyt hevet! Langfingeren holdt enda høyere! Senere tvitret hun flere bilder av seg selv backstage.

Cahill har også vært tidligere Miss Wales, og var en av fem modeller som viste fram walisiske Robyn Coles debutkolleksjon. Visningen gikk av stabelen på White Rabbit Studio under moteuka, og ifølge designeren er hattene godt egnet for høst og vinter.

Cole (31) sier til dailymail.co.uk at hun ønsket å bruke venninnen Cahill, ettersom det er svært uvanlig å se gravide modeller på catwalken.

- Hun er en jeg vet ikke bryr seg nevneverdig om å ta av seg klærne. Jeg syntes det ville være fint at hun var gravid, man ser aldri slikt på moteshow, sier Cole, som innrømmer at det å kle av modellene var et triks for å få oppmerksomhet.

- Som ukjent designer må man finne måter å få folk til showet ditt på. Jeg ville bruke modeller med forskjellig størrelse, jeg har stor tro på det. Med tilbehør som hatter, betyr det ikke noe hvor stor man er eller hvilken form man har.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!