Gigi Hadid X Maybelline

Gigi Hadid lanserer en eksklusiv makeup-kolleksjon i samarbeid med Maybelline!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Endelig kan vi i Norge også klikke hjem den meget ettertraktede sminkekolleksjonen som i utlandet har blitt utsolgt på under 60 minutter!


GIGI HADID x MAYBELLINE kolleksjonen inneholder to ulike looks som begge er designet av Gigi selv: EAST COAST GLAM og WEST COAST GLOW. Hver av lookene representerer IT-jentas favorittmakeupstiler fra hennes base i NYC til hjembyen L.A. Uttrykket og detaljene i disse tre Maybelline kolleksjonene forteller historien om Gigis liv slik hun ser det, ett produktnavn om gangen.

Den eksklusive kolleksjonen lanseres kun i utvalgte butikker. Du får tak i den HER!Designet sminken hun ønsker å bruke selv

Som supermodell og it-jente har Gigi vært eksponert for de fleste produkter og vet selv hvor mye sminke har å si for en kvinne. Her så hun en mulighet til å kunne utvikle produkter som hun savnet på markedet i tillegg til å kunne vise at skjønnhetsprodukter av øverste klasse ikke trenger å koste en formue.

- Jeg har fått mulighet til å utvikle noe jeg ikke kunne finne før, og samtidig sikre at det er fullt sett til en overkommelig pris, sier Gigi om samarbeidet.

Shop kolleksjonen HER!

Fantastiske farger

Ikke bare er produktene som øyenskygger, liplinere og leppestiftene utrolig pigmentert, men selve designet og innpakningen er superlekkert.

Gigi er kjent for sin sunne glød og ønsker du å kopiere hennes feilfrie hud, må du prøve Liquid Strobe!

Vi tviler ikke at produktene kommer til å fly ut av butikk her i Norge! Du trenger derimot ikke å stå i køer eller stresse ut av huset. Klikk deg inn til Vita og shop dine nye favoritter her!