Festsesongens tilbehørsguide

Del på facebook Del på twitter Del på google+

Har du funnet kjolen til julebordet allerede, så er det fremdeles et par ting som gjenstår før antrekket er komplett. Vi har plukket ut det fineste tilbehøret du skal velge denne sesongen. Det som går igjen er gull, glitter, lakk og smaragdfarger.

Her finner du den store festguiden! 

Smykker 

Gull

Markante gullsmykker vil være prikken over i-en til ethvert antrekk i julesesongen. Det gir en elegant og glamorøs touch, og er en av de største trendelementene i år. 

1. Secrets by B 2. Zabel Jewellery 3. Pilgrim 4. SNÖ of Sweden 5. Whistles 6. Dyrberg/Kern 7. Ivyrevel 8. Ivyrevel 9. Pilgrim 10. Dinosaur Designs

   

Sølv 

Glitrende sølvsmykker en nydelig til julebordsesongen og ikke minst nyttårsaften. Se etter glitrende, store og markante smykker. 
   

Vesker 

Å finne den rette vesken til antrekket kan være en utfordring. Gå for en veske som komplementerer antrekket ditt. Har du sterke farger og mye glitter på kjolen går du for en enkel veske, men er antrekket ditt mer anonymt kan du velge en mer markant veske i f.eks. sølv. 
    

Sko 

Høye 

Når du velger høye sko til julebordet er det viktig å velge noen du klarer å gå med mer enn en time. Velg en lavere og tykkere hel hvis du sliter med for høye heler. Når det er sagt, vil en høy hel fremheve lange ben og gi deg en bedre holdning, men ha gjerne et par lave alternativer i vesken. 
    

Lave 

Det er ikke et must å gå med høyhelte sko på julefestene. Det er vel så fint, om ikke enda mer trendy enn høye alternativer. Se etter velour og lakk for å få til den perfekte festlooken.