(Meyer Bergman)

Eksklusiv shoppingdistrikt i Oslo

Du vil aldri mer trenge å handle i utlandet.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Nå trenger du ikke lenger å reise til utlandet for å unne deg designervesker! Norges hovedstad har nå på lik linje med andre storbyer fått et eget eksklusivt shoppingområdet bestående av 800 luksusmerker, restauranter og kafeer fordelt på syn kjente gater.

Det er Promenaden Managment som står bak lansering av Promenaden Oslo Fashion District som nå er Norges fremste destinasjon for mote, skjønnhet og luksus. Du kan allerede oppfylle dine shoppingdrømmer hos Louis Vuitton, Gucci, Bottega Veneta, Hermès Maje, Zadig & Voltaire, Isabel Marant, Marc Jacobs, Kate Spade, Iro og Aesop.

I tillegg til den imponerende listen over, finner du flere spennende merker hos EGER og Oslos historiske Steen & Strøm. De to magasinene tilfører en særegen sjarm til moteområdet, og tilbyr flere mote-, skjønnhets- og livsstilsmerker, for ikke å nevne endeløse spisemuligheter - som Food Courten på Steen & Strøm.

Balenciaga er nykommeren i Nedre Slottsgate og to nye luksusmerker vil snart bli lansert.

- Vi har lansert Oslo Fashion District for å skape en samlet destinasjon som verdens mest luksuriøse butikker kan fokusere på når man tenker på
nordisk ekspansjon. Vi har også jobbet for å investere i områdets vakre arkitektur og forbedre utsmykningen der vi kan, for å skape et attraktivt miljø hvor både kunder og forhandlere trives, sier Fredrik Kumlin, visepresident i Meyer Bergman.