Dette er gummistøvlene du velger nå

Høye, lave, røffe, elegante eller fargerike?

Del på facebook Del på twitter Del på google+

De finnes i alle varianter. Gummistøvlene er en trend som har kommet for å bli, og alle fashionistas med respekt for seg selv har minst et par i garderoben. Når regnet pøser ned er det kult å sko seg både trendy og praktisk, og med det utvalget som finnes på markedet vil alle finne noe som faller i smak. Her er noen av de «hotteste» merkene som har etablert seg som trendsettere,og deres kuleste gummistøvler:

Aigle

Dette merket ble etablert allerede i 1853 og produserer blant annet verdens mest solgte ridestøvel. Nå er Aigle også kjent for sine råkule gummisøvler i robuste materialer. 

Øverst fra venstre: Miss Juliette/marine chloe - Miss Juliette/silver - Miss Juliette/marine rouge - Miss Juliette/noir - Landfor/marine - Aigletine/black - Venise/noir gris - Malouine/rouge - Alaquine/noir

Se flere støvler fra Aigle her.

Hunter

Dette merket har vært leverandør til det britiske hoffet i en årrekke, men har i de senere årene blitt mer kjent for å sko gjørmete festivaldeltagere og urbane trendsettere. De velkjente Wellington støvlene slo an i motebildet for noen år siden, og er kjent for lang holdbarhet og høy slitestyrke. Etter sin renessanse har den klassiske støvelen kommet i utallige høye og lave varianter. 

Øverst fra venstre: Wedge-sole Boots - High heel chelsea/black - Short Wellington/yellow - Refined Gloss Wellington - Tall Wellington/black - Refined Chelsea/greyChelsea/pink

Se flere støvler fra Hunter her.

Ilse Jacobsen

I den idylliske danske feriebyen Hornbæk startet Ilse Jacobsen opp sitt designprosjekt som først og fremst bestå av regntøy og gummistøvler. Støvlene med knyting ble plutselig å se på alles føtter, og er fremdeles en favoritt blant de som vil se bra ut selv når været krever vanntett påkledning.

Øverst fra venstre: Rain boot short/blackRub53/brown - Rain boot classic/army green - Rain boot classic/deep redRain boot ankle/peach whip - Rub/yellow

Se flere støvler fra Ilse Jacobsen

Viking

Den gamle klassikeren fra Viking finnes fremdeles, men nå som gummistøvelen er i motebildet har også det norske skomerket utviklet sin produktportefølje med flere moterikitge varianter i forskjellige høyder med varierende detaljer som farger, lisser og spenner.


Lemon Jelly

Dette portugisiske merket har blitt superpopulært for sine utypiske gummistøvler og -sko med spenstige detaljer. Spreke farger, glitter og mønster preger de kule ankelbootsene merket har blitt så kjent for. 

Øverst fra venstre Harper/beu ciel - Comfy/blackSardenha/taupe - snøresko/transparent pinkWing/gold - Wing/rouge

Se flere gummistøvler fra Lemon Jelly her.