Street Style - Milan Fashion Week.
Street Style - Milan Fashion Week. Paolo Diletto (Pa Photos / SCANPIX)

Budsjettvennlige trendsko

5 par sko som gjør hele antrekket!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Med den enorme veksten av nettbutikker og det ikke vanskelig å finne plagg, sko og tilbehør som er prikk like luksusversjonene. Du trenger altså ikke å bruke tusenvis av kroner for å kunne kopiere verdens best kledde fashionistaer. 

Vi har lett nettet rundt og funnet designersko alle kommer til å kaste seg over denne sesongen, samt de budsjettvennlige alternativene!

Her er 5 par sko som gjør hele antrekket.


Sko SJP by Sarah Jessica Parker

Ikke rart at vårt store moteikon og kvinnen som introduserte oss for Manolo Blahniks har gjort en storsuksess med sine skokolleksjoner. Husker du scenen der Mrs. Big frir til Carrie met et par fantastiske blå pumps? Det ingen tvil om at det var inspirasjonen til hennes eget design.

Sko SJP - Sko Mai Piu Senza

Sko Gucci

Metalliske materialer piffer opp ethvert antrekk. Glittrende sko er intet unntak og gatemotens yndlinger har for lengst kastet seg på den metalliske bølgen. Glitrende sko finnes i alle prisklasser og her kan du spare mye penger om du velger den "billigere" varianten.

Sko Shellys London - Sko Gucci

Her kan du titte på vårens nykommere.

Sko Attico

Dette skoparet står på ønskelisten til redaktører verden rundt. Atticos sine kolleksjoner henter inspirasjon fra interiør og vintage møbler og skoene skal gi deg en entre folk vil huske.

Et langt budsjettvennlig alternativ kommer fra Kurt Geiger.

Sko Attico - Sko KG Kurt Geiger

Er du på utkikk etter et par designersko nør du sjekke ut Net-a-Porter HER.

Sko Giuseppe Zanotti

Rødt i kombinasjon med stropper er en stor trend den kommende sesongen. Motehus som Monse, Jason Wu, Saint Laurent og Altuzarra har alle designet sko i dette formatet.

Se flere lekre pumps her.

Sko Giuseppe Zanotti - Sko Steve Madden

Sko Gucci

Er det et par sko du sikkert har sett på føttene til streetstyle dronningene så er det loafers fra Gucci. De behagelige skoene kommer i flere fargekombinasjoner og utgaven som er fôret var meget populær forje sesong. Designersko kommer med en høy prislapp, men se så likt et billigere alternativ er?! Her sparer du over 3000 kroner!

Her finner du flere loafers.

Loafers Pieces - Loafers Gucci

LES OGSÅ: