nelly

Badedrakter sommer 2018

Fra strand til fest - dette er bademoten denne sommeren.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Det er ikke lenge til vi er inne i sommermånedene, og da bør bikinien og badedrakten være på plass. Sistnevnte var allerede sist sommer en stor favoritt, og trenden fortsetter denne sommeren også. Badedrakten er på mange måter et meget smart plagg å eie. Du kan bruke den på strand, i vann men også i hverdagen sammen med en kul shorts eller skjørt.

Badedrakten kommer i en flust av varianter og du vil utvilsomt finne en modell som faller deg i smak, uansett om du skal framheve eller skjule noe.

Sporty

Den sporty athleisure-trenden er fortsatt i vinden. Se etter badedrakter i den klassiske modellen som enkelt kan kombineres med skjørt/shorts og sneakers.

Fra venstre 1 - 23 - 4 - 5 - 6 - 7

Her finner du mer badetøy!


Feminine

Se etter rysjer og feminine snitt som gjør badedrakten ekstra fin.  Understrek dine atributter ved hjelp av disse detaljene og gjør bademoten ekstra morsom denne sommeren.

Fra venstre 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8Utskjæringer

Enten du skal tilbringe late dager på stranden i Cannes eller tilbringe ferien ved sjøen i Norge, bør du ha sommerens ultimate plagg på plass.

Eksperimenter med ulike skjæringer. Blir det litt for mye hud, kan du bruke en kimono over for å gjøre looken komplett.

Fra venstre 1- 2 -3 - 4 - 5 - 6 - 7Print

Vi får ikke nok av blomsterprinten som står sterkt i motebildet denne sesongen. Dryss badedrakten i blomster, prikker og annen morsom print.

Fra venstre 1 -2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7


Titt på mer badetøy HER!

LES OGSÅ:

KLE DEG I KIMONO

KJOLER TIL 17.MAI

VÅRENS JUMPSUITS

Husk å følge oss på Instagram: @Side2Mote