(Bulls)

7 nøkkelplagg til høstgarderoben

Med en god basisgarderobe kan du trylle frem de mest spennende og trendy antrekk.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Nå er tiden inne for å oppdatere høstgarderoben.

Denne sesongen skal du kunne tulle deg inn i deilig strikk i kombinasjon med lakkert skinn og spennende fargepaletter.

Med disse nøkkelplaggene i garderoben vil du kunne sette sammen de mest trendy antrekkene som holder deg både varm og stilig.

Kåpe

Et av de viktigste plaggene i garderoben er kåpen. Enten du satser på en kort eller fotsid modell, bør kåpen være en god miks av riktig materialer. Tenk at ull, mohair og kashmir ikke bare holder deg god og varm - dette er kvalitet som vil holde sesong etter sesong.

Kåpe fra Twist & Tango HER - Tommy Hilfiger HER - mint&berry HER -Vero Moda HER - Smarteez HER

Se flere kåper HER

Les også: Denne jakken har alle lyst på


Strikk

Vi er alle forskjellige og ser etter plagg som gjenspeiler vår stil. Strikkgenseren er vårt absolutte favoritt på denne tiden av året og det enorme utvalget gjør at alle vil kunne finne stilen de er mest komfortabel i. Trendene strekker seg fra den sporty og behagelige hettegenseren til de mer feminine silhuettene.

Genser fra Vila HER - GAP HER - Nümph HER - ONLY HER -Ivyrevel HER -BIKBOK HER

Se flere gensere HER


Jeans

Bootcut, skinny, boyfriend eller stright. Det finnes nok å velge mellom mellom når det kommer til modellen av vårt kanskje mest anvendelige plagg. Jeansen er med oss året rundt. Den riktige modellen, vasken eller lengden kan gi deg nøyaktig det uttrykket du er på jakt etter.

Jeans fra New Look HER - Nudie Jeans HER -7 for all mankind HER -Noisy May HER -Levi's® HER

Se flere jeansmodeller HER


Skjørt

Skjørtet er nesten et symbol på det feminine. Det finnes få grenser for skjørtets stil og fasong i dagens motebilde. Style den med en deilig strikk og et par lakkerte ankelboots i ukedagene. En sexy topp eller bluse forandrer antrekket til mer festlige anledninger.

Skjørt fra River Island HER -VILA HER -Three Floor HER -Miss Selfridge HER - Closet HER

Les også: Her shopper du i Oslo


Strømpebukse

Sorte strømpebukser er et must denne sesongen. Dette er et perfekt eksempel på hvor mye effekt tilbehør har når noe så lite kan gjøre så mye. Tette strømper på 40 denier og oppover er perfekt for hverdag, mens de i 20 denier passer best til fest.

Her finner du alle strømpebuksene

Syns du sort blir litt hardt mot den lyse kjolen, er det ingenting i veien for å satse på en annen farge som grå eller mørkbrun.

Er du mer vågal, kan du gå til innkjøp av strømper med mønster og print. Dette løfter antrekket på et blunk!

Les også: Dette er høstens fineste kjoler


Boots

De fantastiske skoene som strekker seg til ankelen er virkelig i vinden. Med raffinerte detaljer som glidelåser, spennende hæler og skinnende materialer forener de kontrastene i ethvert antrekk.

Boots fra Sigerson Morrison HER - KENDALL + KYLIE HER - Bronx HER -KIOMI HER - H by Hudson HER - Zign STUDIO HER


Skjerf og lue

For et helhetlig antrekk hjelper accessories deg med å avrunde ditt uttrykk og understreke din personlige stil. Skjerf og lue holder deg ikke bare varm- det er også noe av det kuleste tilbehøret i høst og vinter.

Skjerf fra DAY Birger et Mikkelsen HER -Skjerf fra Johnstons Cashmere HER-  Lue fra Carhartt WIP HER - Caps fra New Era HER - Skjerf fra WEEKEND MaxMara HER - Skjerf fra Polo Ralph Lauren HER

Her finner du alle skjerf

Klikk deg innom Zalando for de fineste nyheter