3 kule festantrekk på salg

Festsesongen nærmer seg og nå kan du spare 40 prosent på de fineste plaggene!

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Amalie Gulbrandsen


Høsten har gått unna i et voldsomt tempo, og før vi skal på julebord med glitterkjoler er det mange kule antrekk vi kan bruke, enten på byen med venninnegjengen eller på jobbfest hvor du ønsker å imponere. Under har vi satt sammen tre ulike antrekk til inspirasjon - med en gladnyhet. Hvert antrekk består kun av salgsvarer!


Her kan du finne hele høstsalgetAvslappet og glamorøs

Pysjamas-looken har vært å se i motebildet en stund, og med disse plaggene skaper du en avslappet stil, men med det glamorøse fra gulldetaljer og veloursko.

Silkeblazer - Jeans - Øredobber - Halskjede - BH - Veske - Kåpe - Støvletter


Nydelige detaljer

De tre antrekkene vi har satt sammen er forholdsvis mørke, men da er det ekstra gøy å eksperimentere med fine detaljer! Her har vi funnet en ordentlig statement-veske, som løfter hele antrekket. Sammen med en feminin bukse i silke med print, vil du garantert skille deg ut på festen!

T-Skjorte - Bukser - Blazer - Veske - Støvletter


Fin og flørtende

Vi har vært hekta på skinn og blonder i mange år nå, så siste inspirasjonsantrekk får selvsagt disse detaljene. Sammen med disse smaragdgrønne støvlettene vil vi garantere mange etterlengtende blikk!

Bluse - Skinnbukse - Cape - Veske - Støvletter


Interessert i flere salgskupp? Her får du opptil 40 % avslag!Psst: Black Friday nærmer seg. Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å få informasjon om de beste tilbudene.