Motevisningen til Tommy Hilfiger under New York Fashion Week - Ready to Wear SS16/17. Foto: Bulls
Motevisningen til Tommy Hilfiger under New York Fashion Week - Ready to Wear SS16/17. Foto: Bulls

10 trendy collegegensere

Den trendy collegegenseren er ikke kun et koseplagg eller bare for trening. Her er 10 favoritter du kan bruke til hverdags.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Milan Botani

Collegegenseren er fortsatt med oss i trendbildet denne sesongen, og vi skjønner jo hvorfor! En kul collegegenser er perfekt når du vil ha noe "chill" og samtidig kjøre stil. Den kan du style opp med stort sett alt du har i klesskapet.

Her er våre 10 favoritter.


                                         1.Tommy Hilfiger - 2. Reebok

Collegegensere fra Tommy Hilfiger er noe av de mest klassiske og kuleste du finner nå. De store, 90-tallsinspirerte variantene kan du style med boyfriend jeans, tennissokker og et par vans.

 3.Adidas by Stella McCartney - 4. Adidas

På 90-tallet så var det helst Adidas eller Umbro-genseren vi skulle imponere med. I dag møter retro det moderne med disse versjonene av Adidas-collegegenseren. Dette liker vi!

Gjør som moteblogger Aimee Song og style collegegenseren med et par sexy skjørt. Eller hva med en skinnbukse? Da får du en mer edgy og urban look. Foto: Bulls

5. Polo Ralph Lauren- 6.Hummel

Collegegenseren er et må-ha basisplagg alle kvinner bør eie. Om du ikke er glad i store, fargerike logoer, kan du gå for den enkle og ensfargede varianten som disse.

Klikk her for stort utvalg av collegegensere.


7.Moss Copenhagen - 8.DKNY - 9.Champion - 10.Puma


Les også:

3 perfekte antrekk til skolen

Vårens beste stylingtips

Denne stilen har norske jenter knekt koden på