10 stilige regnjakker

Du kan være fasjonabel selv på en regnfull dag.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

En god høstgarderobe består av gode basisplagg. Et av de mest essensielle plaggene er regnjakken.

Urbant regntøy egner seg til alle anledninger og det er utrolig kult å se at noen av de kuleste alternativene er signert nordiske designere som  norske Rain og danske Ilse Jacobsen.

Vi har plukket 10 regnjakker og kåper til høstens regnfulle dager.


Rains

Prikkete regnfrakk med hette. Se nærmere på produktet her.

Rains

En regnjakke trenger ikke å være formløs eller kjedelig. Velg en modell med innsvinget liv eller belte. Her finner du denne.

Modstrøm


Her finner du mer regntøy.

Ilse Jacobsen

Klassisk regnkåpe fra kjente Ilse Jacobsen.

Du finner denne på nettbutikken Zalando.

Onepiece

En parka for deg som ser etter noe røffere og mer urbant.

Sjekk størrelsen og se flere bilder her.

Odd Molly


Denne jakken har både en fin passform som du enkelt kan justere og kule detaljer. Her finner du flere bilder og produktinformasjon.

Vila

Ser du etter noe mer feminint og yndig kan kanskje denne regnkåpen fra Vila falle i smak. Denne finnes også i svart og er en rimeligere variant enn mange av de andre modellene.

Samsøe Samsøe

Enkel og klassisk regnfrakk som finnes i 4 forskjellige farger. Høstgarderoben består som oftest av en ganske så mørk fargepalett, så det er ingenting i veien for å lysne opp en regnfull dag med en lysere regnjakke. Denne finner du på Boozt.

Ilse Jacobsen


Når det pøser ned kan du ta frem en kul og fresh regnjakke som denne fra Ilse Jacobsen. Vi digger fargen og kunne gjerne tenke oss å matche den med et par røde gummistøvler.

Even&Odd

Mange syns at gjennomsiktige capes er det kuleste regntøyet, men vi digger denne skinnende modellen fra Even&Odd. Dette er den rimeligste av alle regnjakkene og koster kun 399 kroner!

Du finner den her.

For mer regntøy, klikk deg direkte inn til Zalando.