10 fine farsdagsgaver

Dette vil jeg gi til pappa på farsdagen

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Eline Varmo

Farsdagen kommer som en like stor overraskelse på meg hvert eneste år, men dagen er absolutt en ypperlig mulighet til å gi litt ekstra oppmerksomhet til en person som kanskje litt for sjeldent er midtpunktet. Enten det er din pappa eller pappa´n til dine barn, er det like viktig å vise at man tenker og setter pris på de. 

Under har jeg har listet opp 10 ting til under 1000 kr jeg har lyst til å gi til min pappa på farsdagen for å gi han den oppmerksomheten han fortjener. Og her unngår vi de litt mer trauste gavene som sorte sokker og stygge slips. 

Her finner du enda fler ideer til farsdagsgaven! 

   

Grooming 

Selvom faren din ikke nødvendigvis er en storforbruker av kremer og parfymer, setter alle pris på litt egenpleie. Dettte er gaven han ikke vil kjøpe selv, men setter pris på å få av deg. 
1. Parfyme fra Diesel 2. Ansiktskrem fra Biotherm Homme 3. Barbermaskin fra BaByliss
   

Klær

En sporty overdel eller en deilig strikkegenser er perfekt å gi i gave. Det er ingen hemmelighet at ikke alle fedre og menn elsker å shoppe, så på denne måten får han frisket opp garderoben litt. 
4. Treningsgenser fra Under Armour 5. Genser fra Schott NYC 6. Olaskjorte fra Lee
   

Tilbehør

Tilbehør er lett å kjøpe da du ikke trenger å vite størrelser. Alle menn liker kule duppeditter, så et par sporty hansker eller en kul klokke er perfekt. Tipper det også er et par år siden han kjøpte seg ny lommebok. 
7. Headset fra B&O Play 8. Lommebok fra Tiger of Sweden 9. Klokke fra Komono 10. Hansker fra  The North Face
   

Her finner du oversikt over alle tilbudene på Black Friday! 

   

Foto: istock