- Dette gjør antrekket interessant

Motestudenten, som bor i NY, har sine egne spesielle triks. Få dem her.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Ida B. Klokk

NEW YORK (SIDE2): Da Side2 var i New York forrige uke, trålet vi gatene for å finne mennesker med kul streetstyle.

Vi digget stilen til denne jenta - og det viste seg at hun er norsk!

Husk tilbehør!
Kristin Hofsli studerer mote i «the big apple» ved Berkeley College, og er selvfølgelig moteblogger.

Hun har på seg: jakke, bukse, bluse og sko fra Zara, briller fra Rayban, klokke Michael Kors, ringer H&M og veske fra Marc by Marc Jacobs.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Min stil er veldig klassisk og kanskje litt konservativ, men det er alltid matchet med noe som spriter opp det hele. Det kan være enkle, klassiske plagg med noen detaljer som gjør antrekket interessant, sier hun til SIde2.

Denne sesongen synes hun det er gøy med color blocking og å mikse mønster.

- Mine favorittmerker er Alexander Wang og Zara. Jeg tror 80% av garderoben min kommer fra Zara og resten er vintage eller andre designerplagg. Siden jeg er student er Zara perfekt siden det er en kjede som er trendy, men samtidig også veldig rimelig.

Få eksklusivt motenytt kun på Side2 Catwalk sine Facebook-sider!

Løft antrekket med fargede jeans
Motestudenten mener høsten og vinterens must-have er en fresh skinnjakke eller en frakk.

- Dette vil løfte et hvert antrekk. Ellers elsker jeg fargen burgunder akkurat nå, gjerne i form av neglelakk eller en jeans. Min favoritt i garderoben akkurat nå er de burgunderfarget jeansen mine og pelskragen min, som jeg kjøpte i en vintage butikk her på Manhattan i fjor, sier Kristin.

Hun forteller at moten i New York forandrer seg hele tiden, og ikke minst etter hvor man befinner seg.

- Henger man i East Village er stilen veldig rocka og litt bohem-inspirert. Er man i Williamsburg (Brooklyn) er stilen veldig kunstneriskt og avslappet. Er man rundt Meatpacking District er stilen veldig trendy og moteriktig. Og er man uptown (East side/West side) er stilen ganske up tight og posh. Så det kommer veldig på hvor man henger, sier hun.

- Det er litt sånn at majoriteten av New York kler seg veldig vanlig og kanskje litt kjedelig, men når det kommer en med god stil så har den personen veldig god stil også, og ofte en veldig personlig stil. Dette tror jeg stammer fra det med at alt er lov i New York.

Selv om stilene forandrer seg gjennom de forskjellige bydelene så er det meste akseptert over alt og man kan kle seg akkurat slik som man vil.

- Grunnen til at de forskjellige stilene dukker opp på samme sted er vel kun fordi man blir inspirert av folk man henger sammen med, noe som igjen utvikler det personlige med stilen, sier Hofsli.

Elsker ruter
Vi møtte også to motebloggere fra New York, som var på vei til en stylingsession, og kom bærende på poser med klær.

- Nå er det ruter, ruter og ruter som gjelder. På alt fra shorts til jakker. Alle burde ha minst en hatt, gjerne flere, og røde bukser!

- En fin fargekominasjon nå er sort og grå sammen. Ellers liker vi burgunder og mørk rød, men også blått og grønt, sier de.

Bli tilhenger av Side2 Catwalk på Facebook her

Scroll nedover for mer gatemote: