Ulrikke Lund

- Alt er akseptert i NYC

Side2 møtte smykkedesigner Efva Attling.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Ingrid Louise Kvam

(SIDE2): Tidligere modell Efva Attling har gjort stor internasjonal suksess med sine smykker. Smykkene har blitt sett på kjendiser som Kylie Minogue, Madonna og Jennifer Aniston.

Denne artikkelen er levert av moteblogger Ulrikke Lund.

Vi møtte henne i forbindelse med Fashion`s Night Out under årets moteuke i New York. Den svenske designerens butikk ligger i ubertrendy Meatpacking District, og feirer ett års jubileum i oktober.

Fashion Night Out besto av både champagne og glede. Både skandinaviske og amerikanske kunder tok turen til Attlings butikk.

Etter snart ett år har smykkemerket slått seg godt ned i New York.

– Man blir liksom konstant inspirert og våger mer her. Jeg går rundt og får inspirasjon av menneskene og hvordan de kler seg, sier den svenske eksmodellen til Side2.

Som designer tar Attling inn ulike inntrykk, både fra tidligere år og nå, og blander med sine egne minner.

– The sky is the limit, det er en stor frihet å være her, sier hun.

Les også:

Miksen av mennesker
Attling mener at det er miksen av mennesker, fattige, rike, trendy og utrendy som gjør at New York omtales som «The Big Apple».

– Alle kontrastene. Alt er akseptert, sier Attling.

Selvsagt er hun bevisst på smykkemoten, men Attling er også mer en gjennomsnittlig opptatt av lekre sko. Et «must have» for designeren i høst er platåsko.

– Jeg elsker platåsko fordi jeg går mye i høye hæler, og etter en lang kveld på heler er det deilig å ta på seg platåsko dagen derpå når man skal stå og gå mye.

Og skal du til New York i høst bør du kanskje snappe opp Attlings pizzatips.

– Alle herlige restaurantene i Meatpacking er et must, der er så hyggelig her. Og restauranten Serafina uptown, de har en fantastisk trøffelpizza og er godt besøkt av «a-listers» som den svenske prinsessen, tipser Efva.

Besøk Ulrikkes blogg her.