Telefon fra Hamar: Denne gjengen får gleden av å ta en svært hyggelig telefon i kveld. Foto: Foto Ingunn Børresen / Norsk Tipping

Premierekord: Nordmann vant nesten en halv milliard kroner

Tidens største utbetaling fra Norsk Tipping i kveld.

Eurojackpot-potten har vokst seg gigantisk etter flere uker uten at noen har klart å prikke inn 5+2 rette. I kveld skulle denne trenden snu og den svært heldige personen som klarte det, var en nordmann!

- Jeg er glad og litt målløs, sier vinneren da Norsk Tipping fikk tak i vinneren fredag kveld.

Den heldige Eurojackpot-spilleren har nå satt norsk premierekord. Nordmannen vant nemlig hele 441 millioner kroner. Aldri før har én spiller vunnet så mye hos Norsk Tipping.

- Vinneren visste ikke at det var blitt en norsk alenevinner da Norsk Tipping ringte. Da vi ringte fikk han opp et telefonnummer fra Hedmark og tankene hans ble satt i sving. Samtidig som han snakket med meg gikk han selv inn på nettet for å se på Norsk Tipping sin hjemmeside. Da begynte det å gå opp for han at det faktisk var han som var vinneren av rekordutbetalingen, sier vinneransvarlig i Norsk Tipping, Ingrid Roterud Mathisen til Nettavisen.

Til TV 2 sier Mathisen at vinneren allerede har bestemt seg for hva han kanskje skal bruke noe av pengene til:

- Ja, han sa han kanskje skulle kjøpe en fotballspiller til favorittlaget sitt. Han ville ikke si hva favorittlaget var, men vi har en storvinner som har gjort det ved en tidligere anledning. Så det kan hende det er en heldig fotballklubb som kan vente seg litt sponsorpenger.

Les også: Slik gikk det med nibarnsmoren som ble Lotto-millionær

Disse tallene sørget for den rekordstore utbetalingen i kveld, fredag 18. august:

1 - 4 - 20 - 32 - 34

Stjernetall: 3 og 6