465 millioner kroner i førstepremiepotten

Ingen trakk det lengste strået i forrige trekning.

Kommersielt

I fredagens Eurojackpot var det to heldige vinnere som ble millionærer med premier på henholdsvis 1,3 og fem millioner kroner. Men førstepremiepotten på 384 millioner, og som krever fem rette hovedtall og to rette stjernetall, var det ingen som tok.

Det betyr jackpot fredag 26. mai med hele 465 millioner kroner i førstepremiepotten.

Den nasjonale premien på én million kroner og reisegavekort gikk fredag 19. mai til en mann fra Son.

Fakta om Eurojackpot

Eurojackpot er et samarbeid mellom nasjonale spillselskaper i en rekke land i Europa. Spillet har en minimum førstepremie på 10 millioner euro og et premietak på 90 millioner euro. 

For å vinne førstepremien må man ha fem rette hovedtall (1 til 50) og to rette stjernetall (1 til 10). I alt er det 12 premiegrupper. Alle som spiller Eurojackpot hos Norsk Tipping, er også automatisk med i trekning av gjeldende ukes Eurojackpot-reise, samt tilleggspremier. Hver spilte rekke gir 1 deltakelse pr uke. Spillstopp er kl. 19.00 på fredager. 

Trekningsresultatene vises på TV 2 i Eurojackpot-programmet samme kveld. Spillselskapene i Norge, Tyskland, Danmark, Finland, Estland, Nederland, Slovenia, Island, Litauen, Sverige, Latvia, Kroatia, Italia, Spania, Ungarn og Tsjekkia inngår i Eurojackpot-samarbeidet. 

Trekningene foretas i Finland hver fredag.