- Ja, nå ventet jeg på telefon fra dere

Det ble stor førstepremie i Lotto, men hvem vant?

Kommersielt

Vinnertallene lørdag 3.mars ble 8 10 11 16 21 28 32 og tilleggstallene ble 17 27 33. Førstepremien ble på hele 6 016 245 kroner for 7 rette. Se alle premiene på www.lykkespill.no

To svært heldige nordmenn fikk altså over seks millioner kroner inn på konto. Spydeberg i Østfold og Smøla i Møre og Romsdal har fått hver sin Multi-Lotto-millionær. Drøyt 6 millioner ble det på ei dame i 40-årsalderen og en mann i 50-årsalderen.

- Ja, nå ventet jeg på telefon fra dere, sa mannen fra Smøla, som hadde fulgt med på tv-trekningen og var fullt klar over sin nyvunne rikdom. 6.016.245 kroner. - Vi pleier å følge med på trekningen, og endelig ble det vår tur, sier mannen, som er uføretrygdet og har drømt om dagens resultat.

- Jeg og kona har planene klare, sier mannen, men vil ikke gå i detaljer om dem. Men lørdag kom altså dagen da drømmene kan realiseres. Seks millioner kan realisere temmelig mye!

Den ferdigutfylte lykkekupongen ble kjøpt under en reise til Trondheim for ei tid siden - på Coop Mega Valentinlyst.

Spydeberg

Vinneren fra Spydeberg befant seg i selskap hos venner og var uvitende om utfallet av lottotrekningen da hun fikk telefonen. Gledeshyl og ivrig summing i bakgrunnen vitnet om at overraskelsen neppe ville legge noen demper på selskapet utover kvelden:

- Jeg driver med oppussing akkurat nå, så dette passer jo strålende, forteller den lykkelige vinneren.

Hvis du lurer på hvor mange rette man har og hvor mye man har på konto så kan det lønne seg å registrere seg som mobilspiller. Da kan du holde deg oppdatert på alle dine kuponger hele døgnet. Les mer her.

SuperLotto i påsken

Alle som spiller Lotto er automatisk med i SuperLotto-trekningen. Hver rekke du spiller, gir deg én deltakelse (én sjanse) i SuperLotto-trekningen. Alle rekker du spiller i perioden fram til neste SuperLotto-trekningen, gir deg sjanser i trekningen. For eksempel: Spiller du 10 rekker hver uke fram til den første SuperLotto-trekningen på påskeaften i uke 14, vil du ha 140 deltakelser.

Hver gang du spiller Lotto, vil du på kvitterinen se hvor mange SuperLotto-deltakelser du har til sammen. Potten er nå på 36 millioner kroner, så selv om du ikke vant i kveld kan du vinne mange millioner likevel.

Har du penger utestående hos Norsk Tipping?

Mange tusen nordmenn har til dels store summer utestående hos Norsk Tipping etter større og mindre gevinster, muligens ikke så mye som en halv million som denne skotske tenåringen - men det er uansett verdt å sjekke.

Laster du ned Norsk Tippings mobilspill (gratis) så kan sjekke hvor mye du har på din konto. I tillegg kan du spille hver eneste dag mellom 07.00 og 23.50, det vil si at du aldri mer trenger å stresse med å få levert noen kupong.

Klikk her for å bli mobilspiller.

BIDRA I DISKUSJONEN

comments powered by Disqus