KOS: Pink, aka Alecia Moore, blir mamma igjen. Datteren Willow (5) koser med magen.
KOS: Pink, aka Alecia Moore, blir mamma igjen. Datteren Willow (5) koser med magen. (Instagram/Pink)

Gravid Pink deler toppløsbilde mens datteren koser på magen

Pop-stjernen blir mamma for andre gang.

Popstjernen Pink og ektemann Carey Hart venter barn nummer to, noe det ser ut som storesøster Willow (5) gleder seg til.

- Kosen er ekte, skriver Pink til bildet hun har delt på Instagram. Det viser henne selv og datteren. Førstnevnte toppløs, sistnevnte i form av sine små armer som koser på mammas mage.

LES også: 27 meter naken Pink

Mamma igjen

37-åringen skal bli mamma igjen om ikke for lenge, men paret annonserte graviditeten først sist måned – også da med et nydelig bilde av Pink og Willow. Den voksende magen har vært synlig en stund og ryktene om familie-forøkelse har vært vanskelig å skulle holde skjult.

Pink, hvis døpenavn er Alecia Moore, og Hart ønsker ikke å vite kjønnet på barnet før det er født. Det fortalte Hart i forbindelse med at han åpnet Hart & Huntington Tattoo shop i Nashville tidligere i uken.

- Vi har en prinsesse, så det hadde vært fint med en liten gutt denne gang, sa han.

LES også denne: Øyeblikket da Ryan Reynolds visste at Blake Lively var den rette

Spontanabort

Moore og Hart møttes under X Games i 2001, og har vært gift siden 2006. De ble separert i 2008, men to år etter var de sammen igjen. Wiliow ble født i juni 2011.

Pink og Hart hadde vært gravide en gang før det, noe Pink fortalte om i 2010, da hun gjestet Ellen DeGeneres og fortlate hun var gravid med Willow.

- Jeg ville ikke snakke om det, for jeg var veldig nervøs og jeg har hatt en spontanabort før. Men dersom jeg skulle snakke med noen om det, så måtte det bli deg, sa Pink da.

LES også: Carey Hart til kona Pink: - Jeg er stolt av oss

Surprise!

Et bilde publisert av P!NK (@pink) lørdag 12. Nov.. 2016 PST

Nakenhet

Pink har gitt ut 6 studioalbum, det siste i 2012, og solgt over 47 millioner album. Hun har flere ganger vært å finne på Forbes liste over rike musikere.

Hun er også en ivrig talsperson fo rdyrsrettigheter og PETA. I fjor prydet en 27 meter høy plakat med bilde av henne naken, de store byen ei USA.

Slagordet var, som vanlig, PETAs «Rather go naked than wear fur».

- Dessverre gikk jeg gjennom en egoistisk fase og brukte pels ved et par anledninger. Men nå vet jeg bedre, og boikotter pels fullstendig. Jeg skulle ønske alle ble tvunget til å lære om grusomhetene som disse dyrene går igjennom for motetrender. Jeg håper de som bruker pels blir bitt i baken av det samme dyret som de bærer på ryggen, uttalte hun da.

Pink har kledd av seg for PETA.

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.