Hej.Nu kanske ni undrar varför jag lägger ut detta.Jag vill går ut med varning till folk som tänker tatuera sig.För n...

Posted by Åsa Lindevärn on Wednesday, 2 March 2016

Åsa delte skrekkbilde for å advare andre

Fikk betennelse og store smerter etter å ha tatovert seg.

(SIDE2): Svenske Åsa Lindevärn har flere tatoveringer, og hadde aldri opplevd problemer med kroppskunsten sin. Med hennes nyeste tatovering ble saken en helt annen.

Åsa hadde bestemt seg for å tatovere det indiske flagget og kartet på armen. En bekjent anbefalte en tatovør, og Åsa fikk til og med «kompispris». Alt virket såre vel, helt til Åsa troppet opp til den avtalte timen.

Skitten leilighet

Det første hun reagerte på, var at tatoveringstimen skulle finne sted hjemme hos tatovøren. Leiligheten virket heller ikke spesielt ren, og Åsa stusset også over at tatovøren tilsynelatende ikke fulgte rutiner for hygiene som hun var vant til fra andre tatovører. Likevel bestemte hun seg for å gjennomføre timen, siden tatovøren var anbefalt av en bekjent hun stolte veldig på, forteller hun til den svenske avisen Expressen.

De neste dagene merket hun at noe var feil. Tatoveringen grodde ikke slik den skulle, og ble etter hvert sår og betent.

- Den var så betent at den blødde. Det gjorde vondt i armen i flere dager etterpå, noe jeg ikke har opplevd før, sier 31-åringen til Expressen.

Hej.Nu kanske ni undrar varför jag lägger ut detta.Jag vill går ut med varning till folk som tänker tatuera sig.För n...

Posted by Åsa Lindevärn on Wednesday, 2 March 2016


Nu blir det inga mer tatueringar efter detta läkarbesöket.Går nu på antibiotika.

Posted by Åsa Lindevärn on Wednesday, 2 March 2016


Advarer mot å gjøre som henne

Åsa endte på legevakten, hvor hun fikk både en antibiotikakur og en formaning om at hun kanskje burde vurdere å slutte med tatoveringene. Det ble også konstatert at hun hadde følsom hud, og det er usikkert hvor stygg arrdannelsen etter tatoveringen vil bli.

Åsa valgte selv å dele historien på Facebook, og siden har den blitt spredd til en rekke svenske medier. Og Åsa har en klar beskjed til alle som hører om opplevelsen hennes.

- Ikke tatover deg hjemme hos en privatperson. Og dersom du drar til et profesjonelt tatoveringsstudio må du sjekke at de gjør en grundig helsesjekk først, hvor de blant annet spør om du har følsom hud. Du må være klar over at du kan ende opp som meg, sier Åsa til Expressen.

Ville du tatovert deg hjemme hos noen? Si din mening i avstemningen nedenfor!

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.