Dette kan være undergangen for tropisk housemusikk

Men du kan være med å redde den populære musikksjangeren.

Profilbilde

Rein Egerberg og Dagfinn Dreggestadnesmoen er DJ-ene bak den tropiske house-gruppa R.E.D.D. Duoen har nylig hatt en ubehagelig opplevelse som har satt en stopper for deres eget arbeid, og som de ønsker å advare det norske folk om.

På nettjakt etter nye tropiske skjermsparere oppdaget musikerne hvor dårlig det står til med regnskogen.

- Vi ble kjemperedde, utbryter Egerberg.

De forteller om skremmende bilder på internett av brennende tropisk regnskog, og hvor stor trussel dette utgjør mot deres egen musikksjanger.

- Uten tropisk regnskog , kan du ikke ha tropisk house. For da er det bare house. Hva skal Kygo gjøre hvis den tropiske regnskogen blir borte?

Vil du vite hva du kan gjøre for å redde den tropiske housemusikken?
Klikk her.


Fakta om kampanjen

 

 «Save Tropical House» er en humoristisk kampanje hvor publikum inviteres til å bli med komikerne Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen for å redde tropisk housemusikk gjennom å tilegne seg kunnskap om regnskogen. 

Kampanjen bygger på humor og populariteten til tropisk house og målet er å formidle viktigheten av å beskytte regnskogen. Bevaring av regnskogen kan bidra med så mye som en tredjedel av den reduksjonen i klimautslipp verden trenger fram mot 2020 NORAD og Klima- og miljødepartementet står bak kampanjen.

Miks årets sommerhit - redd regnskogen

Duoen ønsker å spre budskapet slik at så mange som mulig kan stå i bresjen for å redde musikksjangeren Norge har lagt sin elsk på. Som et virkemiddel har de laget en helt ny tropisk houselåt. 

Egerberg og Dreggestadmoen har ett problem - de er så nedstemte at de sliter med å fullføre jobben. 

Den eneste redningen for de to DJene er deres tro på at publikum kan hjelpe til med å skape årets store sommerhit, og dermed bidra til å redde den populære musikksjangeren. 

- Siden nordmenn er verdens mest tropiske folk, kan du bli med å redde tropisk house ved å redde den tropiske regnskogen , sier Dreggestadmoen

Savetropicalhouse.no kan du være med å mikse refrenget i den nye låta til R.E.D.D. Svar på spørsmål om regnskogen for å åpne opp enda flere lydalternativer til miksingen. Er det du som har den beste miksen vil du bli "featured artist" og få navnet ditt på låta sammen med R.E.D.D.

Redd tropisk housemusikk.
Klikk her.