Dette er viktigst når studenter velger studiested

I mylderet av alternativer er det fem faktorer som er spesielt avgjørende for valg av studiested.

Profilbilde

Denne våren er det mange som skal ta et av livets viktigste avgjørelser; hvor og hva skal man studere?

Dette er skolen som gjør deg attraktiv i morgendagens arbeidsmarked

Dette mener studentene er viktigst ved valg av studiested

I en undersøkelse fra 2016* svarte studenter at dette var viktigst når de skulle velge studiested:

1. At studiene gir gode muligheter for en relevant jobb

2. Dyktige forelesere og fagpersoner

3. Et godt studentmiljø

4. At skolen har et attraktivt studietilbud

5. At det er et fremtidsrettet studiested

Oppsummert viser undersøkelsen at unge i dag legger stor vekt på at skolens pedagogikk og pedagogiske opplegg er relevant underveis, og spesielt etter endt studium. Studiene skal klargjøre deg for fremtiden, og gi deg kunnskap, erfaring og kompetanse som gjør deg attraktiv i arbeidsmarkedet.

Ingen ønsker å bruke tid og energi på ting som er utdatert og ikke lenger er av verdi - det samme gjelder skolegang.

Hvilken skole bør man da velge?

Slik gjør Høyskolen Kristiania deg attraktiv i morgendagens arbeidsmarked

Hvis du kjenner deg igjen i resultatet fra undersøkelsen, bør du se hva Høyskolen Kristiania har å tilby. Skolens uttalte mål er å gjøre hver eneste student attraktiv i morgendagens arbeidsmarked. Dette gjenspeiler skolens utvalg av grader, studietilbud og undervisning.

Dette er skolen som gjør deg attraktiv i morgendagens arbeidsmarked

På Høyskolen Kristiania kan du velge alt fra bachelor- til mastergrader. De tilbyr også fagskolestudier, årsstudier og kurs – alle innenfor de mest ettertraktede fagområdene for fremtiden.

De mest populære studiene hos Høyskolen Kristiania er Markedsføring og salgsledelse, samt HR og ledelse. I tillegg til dette tilbyr skolen mer praktisk rettede utdanninger som blant annet kreativitet og innvasjon.

Artikkelen fortsetter under bildet

Gjennomgående i alle studieretningene er at de er rettet mot etterspørselen i fremtidens arbeidsmarked, i tillegg til at det faglige opplegget er knyttet opp mot dagsaktuelle temaer og reelle problemstillinger som bedrifter jobber med. Dette gjennom suverene forelesere. Les mer om de ulike studieretningene hos Høyskolen Kristiania her.

Les også: Ole Petter Hjelle gikk til topps i kåringen om å bli Norges beste foreleser

Mange av foreleserne hos Høyskolen Kristiania har lang fartstid fra næringslivet og opptrer fortsatt som konsulenter og rådgivere ved siden av rollen som foreleser. Flere av foreleserne har utgitt en rekke bøker, de skriver ukentlig artikler og kronikker i dagspressen og blir hyppig brukt som eksperter av mediene.

For Høyskolen Kristiania er punktene ovenfor avgjørende i arbeidet med å  forberede studentene for fremtidens arbeidsmarked, og gode grunner til at du bør vurdere skolen som ditt neste studiested.

Klikk her for å finne ditt studium

*Undersøkelsen er gjennomført av mediebyrået Starcom og Høyskolen Kristiania i januar 2016. Spørsmålet var «hvor viktig er følgende for deg ved valg av utdanningsinstitusjon?»