Den norske sengeprodusenten Jensen har i flere tiår levert kvalitetssenger til hjem over hele verden.

Den norske sengeprodusenten Jensen har i flere tiår levert kvalitetssenger til hjem over hele verden.

DERFOR BØR DU BYTTE SENG

Veien til et delikat og harmonisk soverom er ikke lang.

Profilbilde

Sengen er blitt et stadig viktigere møbel i nordmenns hjem. Mens vi før nesten utelukkende brukte sengen til soving, er det nå nesten ingen grenser for hva vi foretar oss på soverommet.

I sengen skal man sove, lese, jobbe, kose, slappe av, spise – ja, listen for aktiviteter i sengen er lang. Behovet for at soverommet både er harmonisk og lekkert er derfor av stor betydning. Men hvordan skaper man det perfekt soverommet?

Kjøp magasiner, bla deg gjennom Pinterest og andre inspirerende nettsider, diskuter med venner og kontakt din nærmeste sengeforhandler for tips. Det første du kommer til å merke deg, er at sengens design er avgjørende.

Se utvalget av de råeste designersengene her

Valg av seng har alt å si for soverommet

Hvis du tar en tur hos en sengeforhandler som selger kvalitetssenger, vil du raskt konstatere at din gamle modell er utdatert designmessig. En moderne seng skal ikke bare gi god søvn og helse, den er også midtpunktet i soveromsinteriøret. Sjekk det delikate designet på disse vakre sengene.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Investerer du i en ny seng, vil det åpne seg nye muligheter for deg til å style sengen med vakre tekstiler, samt lekkert og praktisk tilbehør. Men hvilken seng skal man velge?

Visste du at?

 
  • Jensens utviklingsavdeling jobber kontinuerlig med nye, innovative løsninger for hvordan sengen og soverommet skal brukes. Mange av bransjens mest nyskapende produkter har båret Jensens signatur.
  • Jensens har et skandinavisk design med naturinspirerte materialer og tidsriktige detaljer.
  • Jensen har vunnet rådets pris «Merket for god design» ved hele to anledninger.

Hos den norske sengeprodusenten Jensen kan du enkelt bygge drømmesengen selv. Med deres unike konsept «Bygg din seng 2.0.» er det blitt mye enklere å skaffe seg en seng som er spesialtilpasset til ditt soverom og dine behov.

Her får du med andre ord muligheten til selv å definere sengens størrelse, tekstiler, materialer og ikke minst funksjoner. Bedre blir det ikke.

Klikk her for å enkelt bygge din egen drømmeseng

Vi må også fremheve de nyeste teknologiske løsningene som gjør valget om å bytte seng enda enklere - les alt om dette her.

Tilbehøret som setter prikken over i-en

I tillegg til valg av riktig seng, er det viktig å finne det riktige tilbehøret for absolutt hverdagsluksus på soverommet. Bygger du egen seng hos Jensen, har du også muligheten til å kombinere drømmesengen med et spesielt utvalgt tilbehør som matcher.

Artikkelen fortsetter under bildet

Her kan du for eksempel velge de nye, freshe add-on nattbordene, som på en fin måte forsterker sengens uttrykk. I tillegg bør sengen utstyres med en pen og praktisk leselampe (tilgjengelig fra januar 2017), som er såpass fleksibel at du selv kan velge hvor du ønsker lys.

Annet tilbehør som kan utgjøre en stor forskjell, er hodegavler og sengeben. I Nordic Line-serien finner du eksklusive tekstilkledde hodegavler med spennende mønstre, design og størrelser.

Når det gjelder sengeben har man i samme serie et bredt utvalg i høyde, form, materialer og farger. Her finner du profesjonelle fagfolk som enkelt kan hjelpe deg velge riktig.

Til slutt kan du forsterke soverommets uttrykket med stilige puter, sengetøy og pledd. Men husk at soverommet skal først og fremst være beroligende. På høst- og vinterstid kan derfor fargetoner som burgunder, lilla, grått og brunt gi et vakkert og harmonisk spill på soverommet.

Det er med andre ord kun fantasien som setter begrensinger for hvordan skape et harmonisk og flott soverom.

Her finner du nærmeste forhandler som kan hjelpe deg skape det perfekte soverommet