Populært skole: Høyskolen Kristiania er et førstevalg til mange studenter - og det finnes det mange grunner til.

Populært skole: Høyskolen Kristiania er et førstevalg til mange studenter - og det finnes det mange grunner til.

6 grunner til at du bør studere på Høyskolen Kristiania

Profilbilde

Når fristen for å søke høyere utdanning går ut 15. april, er det Høyskolen Kristiania som bør være førstevalget. Les om om seks av grunnene her.

Klikk her for å finne studiet som passer deg

1. Dyktige forelesere med en praktisk tilnærming til fagene

Mange av foreleserne på Høyskolen Kristiania har lang fartstid fra næringslivet og opptrer fortsatt som konsulenter og rådgivere ved siden av rollen som foreleser. Flere har utgitt en rekke bøker, de skriver ukentlig artikler og kronikker, og blir hyppig brukt som eksperter av mediene.

Les også: Ole Petter Hjelle gikk til topps i kåringen om å bli Norges beste foreleser

Alle forelesningene er derfor preget av høy kvalitet og undervisningen består av praktiske gruppeoppgaver, forelesninger og eksamensoppgaver bygget på reelle problemstillinger fra arbeidslivet.

For mange studenter er dette en forutsetning for å lykkes i fremtidens arbeidsmarked, og blant en av grunnene til at man bør velge Høyskolen Kristiania.

Les også: 10 tips til deg som skal velge (riktig!) studium

2. Mindre klasser og godt studentmiljø

I tillegg til at undervisningen på Høyskolen Kristiania er ledet av dyktige forelesere, foregår undervisningen i mindre klasser. Dette gjør det enklere for foreleserne å se hver enkelt student, og undervisningen blir mer relevant, engasjerende og motiverende.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Et godt læringsmiljø: Forelesere og studenter får bedre kontakt i mindre klasserom.

Mindre klasser skaper også et godt studentmiljø, som igjen er viktig for optimal læring og utvikling. De beste ideene kommer gjerne i et trygt miljø hvor du får selvtillit til å tenke selv!

3. Fremtidsrettede studier

På Høyskolen Kristiania gjøres studentene klare for morgendagens arbeidsmarked, og dette lykkes de med ved å tilrettelegge studier etter hva slags kompetanse og kunnskap samfunnet har behov for i fremtiden.

I tillegg får studentene kontakt med praksisfeltet tidlig i studiene - dette for å bygge relasjoner, erfaring og nettverk i arbeidsmarkedet.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mange valg: Fagskole-, høyskole, eller masterutdanning. Det pedagogiske opplegget hos Høyskolen Kristiania er rettet mot morgendagens arbeidsliv uansett studium.

På denne måten er Høyskolen Kristiania en aktør som tør å være annerledes og kreativ; de konsentrerer seg ikke bare om pensumslitteratur og forskning, men også om samfunnet og arbeidslivet studentene etter hvert skal ut i.

Klikk her for å finne studiet som passer deg

4. Mange valgmuligheter

Uansett hva du ønsker å studere, kan du nærmest være sikker på at du finner den utdanningen som passer deg på Høyskolen Krisitiania:

Fagskoleutdanning: Ett- og toårige fagskolestudier hvor du lærer et kreativt håndverk og jobber praktisk med faget under utdanningen. 

Høyskoleutdanning: Treårige bachelorstudier  som er praktisk rettet, men mål om at du skal komme raskere i gang i din første jobb etter endt studium. 

Masterutdanning: Der bachelorgraden har lagt et solid grunnlag med breddeforståelse, er mastergradens hensikt å utdanne eksperter på fagfeltet.

Innenfor hvert studium har du igjen mange valgmuligheter. Du kan blant annet spesialisere deg innenfor forskjellige valgfag over et helt semester eller velge utveksling til en av våre mange internasjonale samarbeidspartnere (avhengig av studium).

5. Studer akkurat hvor du vil

Om du ikke har mulighet til å møte opp på skolebenken fysisk skal det ikke det stoppe deg fra å ta utdanning. Høyskolen Kristiania tilbyr nemlig også nettstudier.

Disse nettstudiene er svært fleksible og gir deg stor valgfrihet, uten at det påvirker kvaliteten eller den faglige oppfølgingen. Høyskolen Krisitiania tilbyr et bredt utvalg av nettstudier - les mer om dem her.

6. Moderne læringsformer

På Høyskolen Kristiania er det omfattende bruk av digitale læringsverktøy - både for å skape aktivitet og engasjement i undervisningen, og for å være oppdatert i tiden.

Artikkelen fortsetter under bildet

Moderne læring i sentrum: I mange av studiene forventes det at studentene benytter digitale læringsvektøy.

Forskning viser at studenter, selv under forelesninger som de selv opplever som spennende, ikke klarer å holde oppmerksomheten stort lenger enn 10-15 minutter.

Derfor tillates ikke bare bruken av laptoper og smartbrett, på noen studier forutsetter de at alle har tilgang til disse verktøyene i timene. 

Klikk her for å finne studiet som passer deg