Nå må du laste ned dine vines

Den 17. januar forsvinner tjenesten.

I fjor høst ble det offisielt at tjenesten Vine legges ned. Hele greia gjøres om til en kameraapp som lager seks sekunders loops. Appen kan lastes ned den 17.januar.

Fra samme dag er Vine borte, og med det alle dine vines.

Vine ble kjøpt av Twitter i oktober i 2012, etter å ha blitt lansert noen få måneder tidligere. Appen ble lagt ut for nedlasting i 2013, og ble raskt en av verdens største apper for videodelinger.

I desember 2015 hadde tjenesten over 200 millioner aktive brukere, men den 27.oktober 2016 annonserte Twitter en nedleggelse av tjenesten.

Det betyr at alle dine vines forsvinner fra nettet på samme dag.

En av de største i Norge på Vine var Ida Grande, som uttalte i 2016 at hun slet med det store trykket hun fikk av sine følgere.

Skal du ha det du har produsert, altså sikre deg at det ikke forsvinner må du laste ned alt du har før 17.januar. Det gjør du ved å velge download your vines på alle sidene til vine. Du logger deg inn, og laster de rett og slett ned til din egen maskin.

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

Shopping med annonselenker

Supersalg på våre favorittjakker

Reisetips med annonselenker

De beste rooftop-barene i New York

Blogg.no

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på Side2.no gjennom bildeshout. Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.

Les også