EN KVINNE ba fotografen om å redigere bort alt av cellulitter, strekkmerker og rynker. Da likte ikke ektemannen bildene.
EN KVINNE ba fotografen om å redigere bort alt av cellulitter, strekkmerker og rynker. Da likte ikke ektemannen bildene. Foto: Illustrasjonsbilde (Colourbox)

Kvinne lagde sexy fotoalbum til mannen sin, men han likte ikke bildene

- Da du fjernet strekkmerkene, så tok du bort dokumentasjonen på barna våre.

(SIDE2): Amerikanske Victoria Haltom jobber som såkalt boudoir-fotograf i San Antonio, og delte nylig en historie fra en jobb hun gjorde i begynnelsen av sin karriere, skriver Huffington Post.

Ville se perfekt ut

Haltom hadde akkurat begynt som fotograf, og fikk besøk av en kvinne i midten av 40-årene som ville overraske ektemannen med et sexy fotoalbum til jul. Kvinnen, som ikke blir navngitt i innlegget, var formfull og brukte størrelse 46.

«Jeg synes hun lignet på en gudinne, men som mange andre kvinner, hadde hun også et ønske. Hun kom til meg, så meg rett inn i øynene og sa: «Jeg vil at du skal redigere vekk alt av cellulitter og sinte, røde strekkmerker. ALT fettet og alle rynkene mine... Bare sørg for at de forsvinner. Jeg vil føle meg sexy for én gangs skyld,» skriver Haltom.

Fotografen gjorde som hun fikk beskjed om, og fjernet absolutt alt. Men tre dager etter jul mottok Haltom en e-post fra kvinnens ektemann, en e-post hun aldri vil glemme.

- Du fjernet alt bevis på det livet vi har hatt sammen

Ektemannen var nemlig ikke så fornøyd med albumet. Han påpeker at bildene var nydelige, og et godt fotografisk arbeid, men problemet var bare at han ikke kjente igjen sin kjære kone.

«Jeg har vært sammen med kona mi siden vi var 18 år gammel, og vi har to nydelige barn sammen. Vi har hatt både oppturer og nedturer, og jeg tror...vel, faktisk så VET jeg at kona mi tok disse bildene for å «krydre forholdet». Hun klager innimellom over at jeg ikke kan synes hun er attraktiv mer, og at hun ikke ville synes det var rart om jeg fant meg en yngre kvinne,» skriver ektemannen.

Videre skriver han at han åpnet albumet, og ble skuffet over at kona hadde valgt å redigere bildene.

«Du har redigert bort alle hennes «feil», og selv om jeg er sikker på at hun ba deg om å gjøre dette, så fjernet du alt bevis på det livet vi har hatt sammen. Da du fjernet strekkmerkene, så tok du bort dokumentasjonen på barna våre. Da du fjernet rynkene hennes, så tok du bort over to tiår med latter - og bekymringer. Da du fjernet cellulittene , så tok du bort hennes bakeglede og alle godsakene vi har spist gjennom årene.»

Takker for påminnelsen

Ektemannen påpeker at han ikke skriver e-posten fordi han er sint. Han skriver for å takke henne.

«Da jeg så disse bildene innså jeg at jeg faktisk ikke forteller kona mi ofte nok hvor mye jeg ELSKER henne og forguder henne, akkurat som hun er. Hun hører det så sjelden, og trodde faktisk at disse redigerte bildene er det jeg trengte og at jeg ville at hun skulle se slik ut.»

Fotografen skriver at hun fikk fryktelig dårlig samvittighet, og gråt hver gang hun leste det i de neste seks månedene. Nå forteller hun historien for å minne kvinner på at de er fine nok som de er, helt uten redigering:

«Damer, jeg kan photoshoppe hva som helst. Men jeg oppfordrer dere til å tenke på alle disse endringene vi gjør. De som elsker oss liker oss akkurat som vi er.»

LES HELE INNLEGGET HER:

Tonight I want to tell you ladies about a time I messed up really badly. It was back when I first started boudoir, and...

Posted by Victoria Caroline Boudoir on Monday, October 12, 2015


LES OGSÅ: Bikinkroppen: Ha en kropp, ha en bikini, kle på deg bikinien

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.