BLOGG SHOUT Detsvartehull: Deltidspappa? (0)
BLIR MER KRONOLOGISK: Instagram endrer algoritmene sine, slik at det skal være større sannsynlighet for at nytt innhold havner øverst i feeden din.
BLIR MER KRONOLOGISK: Instagram endrer algoritmene sine, slik at det skal være større sannsynlighet for at nytt innhold havner øverst i feeden din. Foto: Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images

Instagram går tilbake til en mer kronologisk feed

Selskapet har hørt på tilbakemeldingene fra brukerne.

Brukerne av Instagram har vært svært misfornøyd etter at den kronologiske feeden i appen ble erstattet med en feed bygget opp ved hjelp av algoritmer. 

I stedet for å se de nyeste innholdet fra både kjendiser, venner og andre man fulgte, ble folks feeder mer og mer preget av innhold fra brukerne de engasjerer seg mest i. Oppdateringen har skapt mye frustrasjon. 

Nå har imidlertid Instagram bestemt seg for å høre på de misfornøyde tilbakemeldingene - i alle fall litt. 

I et blogginnlegg publisert torsdag denne uken, melder selskapet at de har fått med seg klagene. 

Instagram kommer ikke til å endre tilbake til en helt kronologisk feed, men «gjør forandringer for å sikre at nyere poster med større sannsynlighet havner først i feeden». 

Det sies ingenting konkret om hvordan den nye feeden vil være bygget opp, men det kan tolkes som at Instagram går noe mer tilbake til det som var utgangspunktet for appen. 

Les også: Nå kan du snart sjekke om noen har sluttet å følge deg på Instagram

Selskapet tester også en såkalt «New Posts»-knapp, som gjør at du kan velge selv å refreshe appen og se de nyeste innleggene øverst i feeden din. Hvis du ikke bruker knappen, forblir feeden slik den er. 

Kevin Veil, produktsjef hos Instagam, skriver på Twitter at forandringen gjøres for å sikre at feeden føles mer oppdatert. 

Oppdateringen av Instagram skal rulles ut i løpet av de neste månedene, men selskapet sier ingenting om når den blir tilgjengelig og gjeldende for folk flest. 

Uansett en gledelig nyhet for alle instagrammere som har irritert seg sykt over at de ser oppdateringene fra vennene man liker alle bildene til uansett, men ikke har fått med seg nyheter og ting som skjer i øyeblikket. 

Mest sett siste uken

Vil du lese flere saker fra Side2? Lik oss gjerne på Facebook!

blogg.no

Side2 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side2.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.